Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Крем Стопболь 75 мл

Код: 21041
Крем Стопболь 75 мл
Цена от 41.39 до 76.54 грн

Наличие в 1908 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Инструкция для Крем Стопболь 75 мл

Состав

Вода підготовлена, гліцерин, кукурузна олія, вазелин м'який, цетеарет-20, полігліцерил-2ПЕГ-4 стеарат, моностеарат гліцерина, екстракти маклюри, гінкго білоби, босвелії, дикого ямса, (диоскореї), карбомер, мумійо, рутин, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, ефірні олії піхти, каяпута, лаванди, триетаноламін, метилпарабен, пропілпарабен, 2-бромо-2-нітропропан-1, 3-діол.

Властивості

Всі властивості поживного крем-бальзаму «СТОП-біль» характеризуються користю і ефективністю екстрактів та активних речовин, котрі входять до складу крему.

Босвелія пришвидшує приток поживних речовин, кисню до суглобів і хрящів, зміцнює і відновлює стінки судин і капілярів, котрі живлять хрящі та суглоби, тим самим прискорює регенерацію. Вона підтримує та зміцнює опорно-руховий апарат, має протизапальну, заспокійливу та антисептичну дію. Крім того, Босвеллия покращує кровопостачання суглобів, це особливо необхідно при артриті.

Гінкго білоба володіє властивостями підвищувати мікроциркуляцію кровообігу у необхідній зоні.

Мумійо є дуже сильним біостимулятором, який значно підсилює відновлювальні дії в пошкоджених тканинах, також є загально зміцнюючим засобом.

Флавоноїд рутин підсилює будівництво кровоносних судин і захищає їх стінки. Завдяки потужній дії рутин відіграє вирішальну роль у підтримці еластичності і міцності судин, а також сприяє поліпшенню кровообігу.

Ефірна олія ялиці має заспокійливу, антисептичну, тонізуючу дію, яка покращує кровопостачання, має противірусний і протизапальний ефект.

Ефірна олія м'яти володіє охолоджувальною дією, активно сприяє відновленню сил,  тонізує і освіжає.

  • сприяє зняттю сильних больових відчуттів при болях у хребті, суглобових болях,  а також хворобливих відчуттях в судинах  та венах, м'язового болю, болях після травм, а також при розтягненні зв'язок;
  • сприяє швидкому відновленню сполучної тканини та загальному поліпшенню стану суглобів, м'язів;
  • зміцнює судини та вени;
  • має широкі властивості для покращення мікроциркуляції кровообігу в проблемних зонах;
  • стимулює відновлення кровоносних судин, а також виконує їх захист.

Показания

Застосовувати як дієвий засіб у захворюваннях опорно-рухового апарату (суглобів, хребта і т.д.), а також в комплексі лікувально-профілактичних дій при травмах,  нервово-м'язового апарату (болі в м'язах і походу нерва), розтягненнях зв'язок, а також в разі значних навантажень на опорно-руховий апарат, для покращення стану сполучних тканин.

Противопоказания

Індивідуальна несумісність до складових товару.

Увага! Не використовувати крем-бальзам на слизові оболонки, пошкоджені ділянки шкіри, відкриті і екзематозні поверхні. При попаданні в очі промити водою.

Способ применения и дозы

Невелику кількість діючого крем-бальзаму нанести на пошкоджену ділянку і втирати масажними рухами 2-3 рази на добу на протязі 4-5 хв.

Регистрационные данные

Инструкция для: Крем Стопболь 75 мл

Производитель: Эликсир (Украина, Днепропетровск)

Регистрация: 05.03.02-04/14695

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Крем Стопболь 75 мл

По этому товару ещё нет отзывов