Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Крем для вен Противоотечный (Hirudo) 100 мл

Код: 58446
Крем для вен Противоотечный (Hirudo) 100 мл
Цена от 29.16 до 45.80 грн

Наличие в 12 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Крем для вен Противоотечный (Hirudo) 100 мл

Состав

Вода очищена, екстракт п’явки, моностеарат гліцерину, вазелін, цетилстеариловий спирт, церафіл-230, кукурудзяна олія, екстракт гінкго білоба, рутин, ментол, трицетеарет-4 фосфат, карбомер, ТЕА (триетаноламін), консервант (метилпарабен, пропілпарабен, 2-бромо-2-нітропропан-1,3-діол).

Показания

Унікальна комбінація рослинних екстрактів і рутину, дія яких спрямована на поліпшення кровообігу і ефективну допомогу при патологічних станах судин нижніх кінцівок! Компоненти крему допомагають покращити мікроциркуляцію у судинах нижніх кінцівок, зміцнити стінки судин, усунути тяжкість і судоми ніг, покращити тонус шкіри і її зовнішній вигляд.

Противопоказания

Не наносити на пошкоджену поверхню шкіри та при алергії на компоненти крему. При ознаках алергії на компоненти крему припинити застосування. Не наносити на слизові оболонки, екземи і відкриті рани на шкірі. При попаданні в очі промити великою кількістю води.

Способ применения и дозы

Невелику кількість крему наносити на уражену ділянку легкими рухами 3-4 рази на добу (обов'язково на ніч) на гомілку і нижню третину стегна. Не масажувати активно!

Термін застосування: становить не менше 3 тижнів.

Условия хранения

За температури від + 5 °С до + 25 °С, при відносній вологості повітря не більше 75%, в оригінальній упаковці, в сухому місці. Під час зберігання не піддавати вміст флакону безпосередньому впливу сонячних променів.

Термін придатності

24 місяці від дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Крем для вен Противоотечный (Hirudo) 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов