Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Крем-гель Скипилар для утомленных ног с конским каштаном, хвощ 75 мл

Код: 61939
Крем-гель Скипилар для утомленных ног с конским каштаном, хвощ 75 мл
Цена от 39.00 до 39.00 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Инструкция для Крем-гель Скипилар для утомленных ног с конским каштаном, хвощ 75 мл

Состав

Вода підготовлена, гліцерин, вазелінове масло, моностеарат гліцерину, кукурудзяна олія, цетеариловий спирт, екстракт каштана, тріцетеарет-4 фосфат, олія ши, екстракт хвоща, ізопропілмірістат, скипидар живичний, карбопол, триетаноламін, ефірну олію ялиці, ПЕГ -40 гідрогенізірованое касторове масло, ментол, метилпарабен, пропілпарабен, 2-бромо-2-нітропропан-1,3-діол.

Показания

Крем-гель для ніг «Скіпілар» з кінським каштаном і хвощем, дає можливість позбутися від неприємних відчуттів після фізичних навантажень (в тому числі і спортивних), а також провести профілактику всіх пов'язаних з цим станів.

Оригінальний склад крем-гелю, дозволяє ефективно впливати на болючі ділянки, і забезпечує швидке і глибоке проникнення активних речовин.

Хвощ польовий - отруйна рослина, яке застосовується при багатьох захворюваннях. Зовнішньо, хвощ застосовується в чистому вигляді, при повільному загоєнні ран (в тому числі і гнійних), виразках, фурункулах. Хвощ має дезінфікуючі властивості.

Каштан кінський - широко відомий засіб, який використовується при лікуванні варикозного розширення вен, тромбофлебіту, запалення м'язів, профілактиці тромбозів, для зміцнення стінок капілярів і вен, попереджає утворення, і сприяє розсмоктуванню тромбів в кровоносних судинах. Фармакологічна дія препаратів каштана кінського, пов'язують з вмістом в ньому біологічно активного хімічного з'єднання - есцину, що володіє вираженою венотропною дією. Протизапальна активність есцину, перевершує за силою дії бутадион. Поєднання есцину і флавоноїдного комплексу каштана, збільшує його активність в п'ять разів.

  • має протизапальну та знеболювальну дію;
  • має протинабрякову дію;
  • покращує кровообіг в місці нанесення;
  • зміцнює стінки судин;
  • сприяє загоєнню мікротравм;
  • запобігає запаленням інфекційного характеру.

Регистрационные данные

Инструкция для: Крем-гель Скипилар для утомленных ног с конским каштаном, хвощ 75 мл

Производитель: Эликсир (Украина, Днепропетровск)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Крем-гель Скипилар для утомленных ног с конским каштаном, хвощ 75 мл

По этому товару ещё нет отзывов