Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Крем косметический Спасатель для рук, 50 мл

Код: 85072
Крем косметический Спасатель для рук, 50 мл
Цена от 26.00 до 40.00 грн

Наличие в 40 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Крем косметический Спасатель для рук, 50 мл

Состав

Aqua, glyceryl stearate, isopropyl myristate, dimethicone, macadamia oil, glycerin, propylene glycol, cyclomethicone (and) dimethiconol, cetearyl alcohol, stearic acid, panthenol, triethanoloaamine, allantoin, methylparaben, tocopheryl acetate, acrylates panthenol, triethanoloamine, allantoin, methylparaben, tocopheryl acetate, acrylates, phenoxyethanol, parfum, limonene, benzyl alcohol, citral, linalool, geraniol, citronellol, eugenol.

Властивості

Делікатний, оживляючий шкіру спеціальний косметичний крем для рук Спасатель призначений для щоденного догляду за шкірою рук і нігтьових пластин; для надійного захисту шкіри від несприятливих впливів навколишнього середовища. Крем запобігає подразнення, інтенсивно стимулює регенерацію шкіри. Забезпечує антисептичну, протизапальну і захисну дію, ефективний при подразненнях і сухості шкіри. Крем рекомендований для всіх типів шкіри.

Висока регенеративна і протизапальна активність крему базується на синергетичній дії збалансованої комбінації набору вітамінів A, E, F, пантенола, ромашки, натурального масла з горіхів Макадамії, зволожуючих і живильних шкіру речовин.

Завдяки спеціальній рецептурі і делікатній консистенції крем добре вбирається в шкіру. Збалансоване поєднання поживних і зволожуючих компонентів тонко реагує на потреби шкіри і підсилює функцію самооновлення клітин; покращує еластичність, підвищує пружність шкіри рук і забезпечує правильне її зволоження. Комплекс вітамінів зменшує ламкість і розшарування нігтьових пластин.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів.

Способ применения и дозы

Вмасувати невелику кількість крему в чисту і суху шкіру рук. Частота застосування 1-2 рази в день.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Крем косметический Спасатель для рук, 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов