Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Кучику Горло леденцы №3

Код: 58461
Кучику Горло леденцы №3
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

ангина, фарингит, тонзиллит

Область применения

простудные заболевания

Форма выпуска

Леденцы и пастилки

Разрешено

для детей

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Кучику Горло леденцы №3

Состав

Активні інгредієнти: натуральний багатоквітковий бджолиний мед – 100 мг, густий екстракт кореня алтеї (густий екстракт кореня алтеї, вода) - 60 мг, лимонний концентрат (лимонний сік, пюре лимона, картопляний мальтодекстрин та/або кукурудзяний мальтодекстрин, ароматизатор лимона) - 60 мг, малиновий сік (малиновий сік, натуральний малиновий ароматизатор, мальтодекстрин) – 60 мг,  густий екстракт листя шавлії (густий екстракт листя шавлії, вода) – 30 мг, вітамін С – 12,5 мг; допоміжні речовини: підсолоджувачі: цукор, сироп глюкози; регулятор кислотності: лимонна кислота; малиновий ароматизатор; ароматизатор лісової суниці; вода. Без ГМО.

Показания

Застосовувати як дієтичну добавку для дітей віком від 3 років і дорослих з метою заспокоєння подразнення слизової оболонки горла.

КУЧИКУ® ГОРЛО містить вітамін С, який підтримує нормальне функціонування імунної системи. КУЧИКУ® ГОРЛО також містить екстракт кореня алтеї, що має антибактеріальну активність, і густий екстракт листя шавлії, що має заспокійливу дію на сухий і подразливий кашель. Густий екстракт листя шавлії також сприяє зміцненню природних захисних сил організму і має заспокійливий ефект при подразненні горла, глотки і голосових зв'язок.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед початком прийому рекомендована консультація лікаря.

Противопоказания

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. При одночасному застосуванні з будь-якими іншими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря.

Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

Рекомендовано вживати по 1-3 льодяники на добу з інтервалом 4-6 годин. Курс та термін споживання визначає лікар індивідуально. Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Вагітні жінки та жінки, які годують груддю, перед використанням продукту повинні проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Форма випуску

Льодяники 3 шт в картонній коробці, кожен льодяник загорнути в харчову плівку.

Маса нетто 1 льодяника: 10 г ± 7,5%.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці виробника при температурі не вище 25 °С у сухому і недоступному для дітей місці.

Термін придатності

2 роки.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Кучику Горло леденцы №3

По этому товару ещё нет отзывов