Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Куэши (Kueshi) тоник для лица восстанавливающий 200 мл

Код: 82238
Куэши (Kueshi) тоник для лица восстанавливающий 200 мл
Цена от 269.00 до 269.00 грн

Наличие в 1682 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Жидкости наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Куэши (Kueshi) тоник для лица восстанавливающий 200 мл

Состав

Aqua (Water), Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Arctium Majus Root Extract, Hydroxyethylcellulose, Disodium Phosphate, Glycerin, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, CI 42090, Parfum (Fragrance), Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool. * Ingredients from organic farming.

Опис

Тонер для обличчя Kueshi поєднує в собі зволожуючі і натуральні компоненти. Він забезпечує баланс шкіри і контролює надлишкове вироблення шкірного сала. До складу входять ромашка і календула, які знімають подразнення шкіри, мають протизапальний ефект. Тонер ефективно зволожує і усуває неприємне відчуття стягнутості після умивання. Він відновлює pH баланс, що позитивно позначається на захисних функціях шкіри.

Тонер Kueshi зволожує, відновлює захисні функції шкіри і матує. Він стане відмінним доповненням до базового повсякденного догляду. Продукт поєднується з іншими засобами бренду Kueshi. Наносити тонер необхідно вранці і ввечері на зону шиї та обличчя. Нанесіть засіб на ватний диск і протріть їм шкіру. Після скористайтеся кремом. Якщо у вас жирна шкіра, то засіб підійде в якості основи під макіяж.

Склад тонера підібраний таким чином, щоб задовольнити мінімальні потреби шкіри зволоження і регулюванню роботи сальних залоз.

 

Показания

Для живлення, зволоження, та відновлення шкіри.

Противопоказания

Підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Способ применения и дозы

Наносити вранці та ввечері на чисту шкіру обличчя за допомогою ватного диска і рівномірно розподілити. Потім можна використовувати крем. Можна використовувати для жирної шкіри перед макіяжем.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати при кімнатній температурі не вище 25 °С та у недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 200 мл у флаконі.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Куэши (Kueshi) тоник для лица восстанавливающий 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов