Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Кул Мен Ультраенерджи Спорт (Cool Men Ultraenergy Sport) Бальзам после бритья 200 мл

Код: 76929
Кул Мен Ультраенерджи Спорт (Cool Men Ultraenergy Sport) Бальзам после бритья 200 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Кул Мен Ультраенерджи Спорт (Cool Men Ultraenergy Sport) Бальзам после бритья 200 мл

Состав

Aqua, Paraffinum Liquidum, Mentha Piperita Leaf Extract, Triceteareth-4 Phosphate, Isopropyl Palmitate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Dimethicone, Allantoin, Papain, Menthol, Maltodextrin, Caffeine, Paullinia Cupana Seed Extract, Carnitine, Microcrystalline Cellulose, Cysteic Acid, Pantetheine Sulfonate, Butylene Glycol, Chelidonine, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Linalool, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Citronellol, Geraniol.

Кожен сучасний чоловік гідно оцінить цей приємний і ефективний бальзам після гоління Ultraenergy від компанії Cool Men. Спеціальна формула бальзаму містить вітаміни, екстракти ефірних олій і спеціальні інгредієнти для догляду за шкірою, які роблять процедуру гоління приємною та легкою. Чудовий склад засобу забезпечує чудовий догляд, живлення та зволоження ніжної, чутливої ??шкіри обличчя після гоління.

Вітамін Е у складі засобу пом'якшує шкіру та має захисну й антиоксидантну дію. Він нейтралізує дію вільних радикалів, роблячи шкіру свіжою та здоровою. Алантоїн і пантенол захищають епідерміс від шкідливого впливу навколишнього середовища, перешкоджають фотостарінню та появі пігментації. Папаїн і кофеїн тонізують шкіру та насичують її корисними мікроелементами, даруючи міцність і сяйливість. Екстракт гуарани та хелідонін активізують процеси обміну речовин у клітинах шкіри, дарують свіжість і відчуття комфорту.

М'які кислоти у складі бальзаму ніжно відлущують ороговілий шар дерми, сприяють утворенню нових клітин епідермісу та швидкому відновленню шкіри. Бальзам знімає стрес після гоління, заспокоює і тонізує шкіру, усуває лущення та сухість, подразенення та відчуття печіння. Засіб швидко вбирається, не залишаючи масного блиску.

Способ применения и дозы

невелику кількість бальзаму рівномірно розподілити по поверхні шкіри. У зимовий час рекомендується застосовувати бальзам не менш, ніж за 20 хвилин до виходу на вулицю.

Регистрационные данные

Инструкция для: Кул Мен Ультраенерджи Спорт (Cool Men Ultraenergy Sport) Бальзам после бритья 200 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Кул Мен Ультраенерджи Спорт (Cool Men Ultraenergy Sport) Бальзам после бритья 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов