Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Куркумин капсулы №30

Код: 66040
Куркумин капсулы №30
Цена от 1006.87 до 1708.20 грн

Наличие в 655 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Куркумин капсулы №30

Состав

(в 1 капсулі): активна речовина: екстракт куркуми довгої (кореневище) містить: всього куркуміноїдів – 48 мг, куркуміну – 40 мг; допоміжні речовини: емульгатор полісорбат 80 (Твін 80), загущувачі: желатин, гліцерин.

Солгар "Куркумін" має наступні переваги:

• у 185 разів більше ступінь всмоктування у порівнянні з традиційною формою куркуміну

• у 6,8 разів вище швидкість всмоктування у порівнянні з традиційною формою куркуміну • тривалість дії в крові більше 24 годин

• ефективність при будь-якій кислотності шлунку 

Показания

Куркума - це пряність чудових властивостей, що проникла в західний світ з далекої загадкової Індії. На своїй легендарній батьківщині куркума з незапам'ятних часів отримала глибоку повагу і шанування. "Куркумін" Солгар - джерело куркуміну, що є біологічно активним компонентом куркуми. Куркумін сприяє здоровій роботі суглобів, поліпшенню їх рухливості і гнучкості, зниженню запалення м'язової тканини і суглобів при тренуваннях. Також куркумін має потужну антиоксидантну, ранозагоювальну дію. При частих застудах м'яко діє на імунну систему.

Особливістю куркуміну, як жиророзчинної речовини, є залежність ступеня його засвоєння від розмірів міцел, що утворюються при взаємодії з жовчю. У складі міцел куркумін проникає в клітини кишківника для подальшого всмоктування.

Солгар «Куркумін» має незаперечну перевагу у порівнянні з традиційними формами куркуміну. Солгар "Куркумін" виготовляється за запатентованою технологією, яка дозволяє переводити жиророзчинні речовини в субстанції, які розчиняються як в жирах, так і у воді. Це досягається за рахунок розміщення жиророзчинної речовини у водорозчинну оболонку, що складається з найдрібніших розмірів міцел. Солгар "Куркумін" забезпечує максимально швидке і ефективне засвоєння куркуміну в організмі.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, годування груддю. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

Дорослим приймати по 1 капсулі 1 раз на день під час їжі.

Условия хранения

УПАКОВКА

30 капсул.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Куркумин капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов