Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Квасцы Алюмокалиевые 50 г

Код: 62261
Квасцы Алюмокалиевые 50 г
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Порошки недозированные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Квасцы Алюмокалиевые 50 г

Состав

Галун алюмокалиевие усувають гострі запальні явища при дерматиті, попрілостях, нейродерміті, екземі, використовуються як в'яжучий, місцеву протизапальну і кровоспинний засіб.

Галун, як в'яжучий засіб, утворюють на місці контакту зі шкірою та слизовими оболонками плівку, що захищає нервові закінчення шкіри і слизових оболонок від впливу різних подразників. При цьому вщухають суб'єктивні відчуття напруги, болю, свербіння. Підсушує квасцов обумовлено тим, що вони ущільнюють стінки капілярів і дрібних судин, зменшуючи пропотеваніе тканинної рідини, гіперемію і набряк. Крім того, вони знижують секрецію потових і сальних залоз, будучи сильними антиперспірантами, а також надають дезодорує. Галун можна використовувати для лікування жирної себореї, а також як засіб для догляду за жирною, млявою, пористої шкірою обличчя.

Способ применения и дозы

Застосовуються зовнішньо як терпкий засіб у вигляді водного розчину (0,5-1%) для полоскання, промивання, примочок і спринцювання при запаленні слизових оболонок і шкіри (стоматити, гінгівіт).

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Квасцы Алюмокалиевые 50 г

По этому товару ещё нет отзывов