Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Квинофолик капс. 617,75 мг №60

Код: 64319
Квинофолик капс. 617,75 мг №60
Цена от 393.78 до 675.00 грн

Наличие в 3029 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

аменорея, дисменорея, ановуляция, бесплодие

Область применения

гинекология

Форма выпуска

Таблетки для рассасывания

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Квинофолик капс. 617,75 мг №60

Состав

Квінофолік - комбінований препарат на основі міо-інозитола, D-хіро-інозитола і фолієвої кислоти нового покоління, що спеціально розроблений для комплексного відновлення та поліпшення репродуктивної функції жінок з ановуляторним безпліддям і синдромом полікістозних яєчників (СПКЯ), а також - у випадках метаболічного синдрому у жінок. Міо-інозитол є вітаміноподібною сполукою (вітамін В8), яка бере участь у клітинній сигналізації та є компонентом клітинних мембран.

Міо-інозитол сприяє підвищенню фертильності, покращує чутливість до інсуліну при інсулінорезистентності (ІР), знижує рівень загального та вільного тестостерону в крові при гіперандрогенії, сприяє усуненню проблем зі шкірою, таких як: акне, себорея, надмірний ріст волосся на тілі та обличчі, а також сприяє відновленню менструального циклу у пацієнток з синдромом полікістозних яєчників (СПКЯ), оліго-/аменореєю, сприяє відновленню овуляції. Завдяки поліпшенню фолікулярного середовища міо-інозитол покращує ядерно-цитоплазматичне дозрівання та якість ооцитів, збільшує кількість ембріонів високої якості, покращує результати ДРТ (допоміжної репродуктивної технології) у жінок з СПКЯ, а також сприяє первинній профілактиці гестаційного цукрового діабету у пацієнток з СПКЯ.

D-хіро-інозитол відноситься до групи речовин, що містять вітамін В і відомі під загальною назвою інозитол. Він підвищує ефективність міо-інозитола (у співвідношенні 1:40) при лікуванні синдрому полікістозних яєчників. D-хіро-інозитол бере участь в обміні речовин, знижує підвищений рівень андрогенів, стимулює дозрівання яйцеклітини. При дефіциті D-хіро-інозитола відбуваються порушення у вуглеводному обміні, пов'язані з інсулінорезистентністю (нечутливістю клітин і тканин організму до інсуліну). Таким чином, застосування D-хіро-інозитола обгрунтовано при СПКЯ та метаболічному синдромі.

Метілфолат Quatrefolic ((6S) -5-метілтетрагідрофолат) - це фолієва кислота 4-го покоління. Фолієва кислота є водорозчинним вітаміном групи В (вітамін В9). Вона відіграє важливу роль у метаболізмі амінокислот, синтезі білка та нуклеїнових кислот (перш за все в продукції ДНК і РНК) і репарації хромосом. Також, фолієва кислота бере участь у створенні нових клітин, включаючи ооцити, і тому - вона особливо важлива для жінок з синдромом полікістозних яєчників. Дефіцит фолієвої кислоти призводить до підвищення рівня гомоцистеїну у фолікулярній рідині, що може призводити до переривання вагітності. Метілфолат є домінуючою формою фолату, циркулює у плазмі крові і бере участь у біологічних процесах. Це найбільш біологічно активна форма фолієвої кислоти, яка володіє високою біодоступністю і не потребує додаткового метаболізму в організмі. Метілфолат необхідний для підтримки здоров'я серцево-судинної і нервової системи, а також для нормального ділення клітин і зростання тканин організму.

Показания

Квінофолік може застосовуватися при: полікістозно змінених яєчниках; ановуляторному безплідді у жінок з СПКЯ; інсулінорезистентності (ІР) у жінок з СПКЯ; відсутності овуляції; гіперандрогенії, дисменореї (оліго-/аменореї); незрілості ооцитів, низькій якості ооцитів і, як наслідок, низькій якості ембріонів; метаболічному синдромі для регуляції порушених метаболічних функцій, пов'язаних з дисліпідемією, гіперцистеїнемією, порушенням чутливості до інсуліну; для профілактики синдрому передчасного виснаження яєчників.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів дієтичної добавки, діти до 18 років, вагітність і період лактації, прийом гіполіпідемічних препаратів ряду статинів.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 2 - 4 капсули 1 раз на добу вранці до сніданку, запиваючи достатньою кількістю води

Передозировка

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Квінофолік не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед застосуванням обов'язкова консультація лікаря.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за кімнатної температури.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Квинофолик капс. 617,75 мг №60

02.05.2022

Принимала препарат, не плохой. Порекомендовал гинеколог. Но будьте внимательны, Квинофолик и Беременность - несовместимы!!!!

02.05.2022

Квинофолик для чего предназначен? Буду благодарна за ответ!

Моя Аптека 02.05.2022

Здравствуйте! Препарат Квинофолик предназначен для комплексного восстановления и улучшения репродуктивной функции женщин с ановуляторным бесплодием и синдромом поликистозных яичников (СПКЯ), а также – в случаях метаболического синдрома у женщин.

02.05.2022

У препарата Квинофлик состав очень даже не плохой. Пройду курс и напишу на Квинофолик отзыв.