Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Квинол капс. №30

Код: 19136
Квинол капс. №30
Цена от 333.90 до 588.00 грн

Наличие в 2417 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

гинекология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Квинол капс. №30

Состав

1 капсула містить 200 мг індол-3-карбінолу.

Допоміжні речовини: лактоза, крохмаль, орісіл, магнію стеарат. 

КВІНОЛ містить високо-очищений індол-3-карбінол, який нормалізує метаболізм естрогенів в організмі та перешкоджає розвитку естроген-залежних процесів, індол-3-карбінол є біологічно активною речовиною рослин сімейства хрестоцвітних, яка опосередковує антиестрогенну та антипроліфератавну активність.

КВІНОЛ сприяє нормалізації метаболізму жіночого статевого гормону естрадіолу та інгібує синтез 16а-гідроксіестрону, який володіє вираженими канцерогенними властивостями. Сприяє зниженню кількості естрогенових рецепторів у тканинах-мішенях. Чинить позитивний вплив при функціональних розладах, зумовлених гіперестрогенемією.

КВІНОЛ ефективний при гіперпроліферативних процесах в клітинах епітеліального походження жіночої репродуктивної системи. Позитивно впливає на гіперпластичні процеси в органах жіночої репродуктивної системи, обумовлені порушеннями регуляції клітинного поділу. Сприяє нейтралізації дії ростових факторів, що стимулюють гіперпроліферативні процеси у молочних залозах. Перешкоджає синтезу онкобілку Е7 в епітеліальних клітинах, інфікованих вірусом папіломи людини, гальмуючи процеси малігнізації.

КВІНОЛ нормалізує метаболізм естрогенів в організмі і перешкоджає розвитку естроген-залежних патологічних процесів; позитивно впливає на фізіологічні процеси при гіперестрогенемії. Сприяє зменшенню естроген — залежних гіперпроліферативних процесів в клітинах епітеліального походження, у т.ч. при папіломатозі органів жіночої статевої системи, мастопатії, ендометріозі, міомі матки, кістах яєчників, дисплазїї, перименопаузальному метаболічному синдромі. 

Показания

КВІНОЛ застосовується при захворюваннях жіночої репродуктивної системи, в основі розвитку яких лежать процеси патологічної клітинної проліферації.

КВІНОЛ може застосовуватися для профілактики гормональних розладів і гормонозалежних захворювань:

  • Мастопатія;
  • Дисплазія шийки матки;
  • Ендометріоз, аденоміоз;
  • Передменструальний синдром;
  • Міома (фіброміома) матки;
  • Папіломатоз органів жіночої статевої системи, папіломавірусна інфекція (папіломи, гострокінцеві кондиломи);
  • Кісти яєчників.

Противопоказания

Індивідуальна несприйнятливість, вагітність та період лактації. Не рекомендовано вживати особам, які вживають продукти, що знижують кислотність шлункового соку.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 1 капсулі 2 рази на добу до або під час їжі. Тривалість застосування при гіперпроліферативних процесах у репродуктивних органах жінок та папіломатозі становить 6 місяців, а при порушенні метаболічних процесів у молочних залозах - 3 місяці. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Побочные реакции

Не виявлена.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за температури від 4°С до 25°С.

Строк придатності

2 роки. Дата закінчення терміну придатності вказана на упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Квинол капс. №30

По этому товару ещё нет отзывов