Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Ларифан Унго мазь 10 г №1

Код: 67406
Ларифан Унго мазь 10 г №1
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Ларифан Унго мазь 10 г №1

Состав

Двоспіральна рибонуклеїнова кислота (дсРНК) Ларифан, масло вазелінове, ланолін, парафін, хлорид натрію, метилпарабен, пропілпарабен, пентаерітріта діолеат, вода.

Опис

МАЗЬ ДЛЯ ЗАХИСТУ ШКІРИ ТА СЛИЗОВИХ ОБОЛОНОК є превентивним засобом, який містить дсРНК Ларифан, що активує і мобілізує імунні клітини, в результаті чого зростає фагоцитарна активність, противірусна дія і поліпшуються регенераційні властивості клітин, особливо в місцях нанесення мазі.

Показания

Для догляду за шкірою і слизовими оболонками для зменшення ризику потрапляння до організму різних респіраторних вірусів (в тому числі грипу). Перешкоджає виникненню та розповсюдженню герпетичних інфекцій. У ситуаціях, які загрожують спровокувати герпетичну інфекцію (перебування у вітряному, сирому і холодному середовищі або при перегріванні і надмірному впливі сонячних променів), особливо людям, схильним до маніфестацій проявів герпетичної інфекції, застосовувати кілька разів на день для догляду за шкірою та слизовими оболонками.

Способ применения и дозы

В передепідемічний період та під час епідемій респіраторних інфекцій (включаючи грип) з профілактичною метою наносити мазь на слизову оболонку носу 1-2 рази на день, особам, що мають контакти з хворими - 3-4 рази на день, хворим - 5-6 разів на день.

Щоб обмежити подальше поширення бородавок, змащувати їх регулярно 1-2 рази на день. При подразненні шкіри у разі термічного або травматичного пошкодження, а також для профілактики мозолів, застосовувати негайно і продовжувати застосування 3 - 4 рази на день.

Условия хранения

Для зовнішнього застосування.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Ларифан Унго мазь 10 г №1

По этому товару ещё нет отзывов