Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для коррекции бровей полоски №32

Код: 76309
Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для коррекции бровей полоски №32
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для коррекции бровей полоски №32

Состав

Воску — Glyceryl Rosinate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ethylene / Va Copolymer, Ricinus Communis Seed Oil, Caprylic / Capric Triglyceride, Parfum, CI 77891, CI 75470.Серветки — Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycine Soja Oil, Parfum.

Ідеальні брови — це важливо. Кожна сучасна жінка прагне стати власницею брів з гарним вигином, бездоганною формою, густих і акуратних. Не завжди є натхнення витрачати на це багато часу наодинці з пінцетом, але ось подбати про охайний вигляд брів необхідно саме зараз. У цьому допоможе набір якісних воскових смужок «Ідеальні брови» бренда Caramel.

У складі засобу міститься мигдальна олія, яка прекрасно зволожує, живить, заспокоює і загоює подразнену шкіру після процесу корекції брів. Професійний віск легко впорається з усуненням навіть найкоротшого небажаного волосся довжиною від 2 мм. Результатом застосування засобу від Caramel є чудовий чотиритижневий ефект.

Запобіжні заходи: перед кожною процедурою перевіряйте реакцію шкіри, застосовуючи віск на невеликій ділянці. Якщо через 24 години немає побічних реакцій, Ви можете продовжити застосування. Цей продукт підходить для видалення волосся на бровах. Не використовуйте на голові, очах, носі, вухах, грудях, сосках або прилеглих зонах, генітальній та періанальній ділянках. Процедура не підходить для літніх людей, діабетиків або людей, які приймають ліки проти акне. Не наносити на рани, варикозне розширення вен, прищі, подразнену або обгорілу шкіру, шкіру, яка раніше мала несприятливу реакцію на віск для видалення волосся. Уникайте прийняття сонячних ванн, плавання, використання дезодорантів або інших продуктів на основі спирту, а також парфумерних продуктів протягом 24-х годин до і після епіляції. При високих температурах (+ 30ºC і вище) помістіть смужки в холодильник на 30 хвилин перед використанням. Зберігати в горизонтальному положенні. Зберігати в недоступному для дітей та тварин місці. Не ковтати.

Способ применения и дозы

  1.  Очистіть шкіру перед процедурою. Переконайтеся, що на ній немає залишків косметики, олій, інших кремів. Шкіра повинна бути сухою.
  2. Виберіть смужку потрібної форми (для ділянки над бровою, під бровою або між бровами). Повільно і акуратно відокремте смужку від паперової основи.
  3. Притисніть смужки до шкіри так, щоб віск щільно прилягав до волосків.
  4. Натягніть шкіру на зовнішньому краю брови і різким рухом зірвіть смужку проти росту волосся.Щоб видалити залишки воску: використовуйте серветку після епіляції. Не знімайте віск водою або косметичними засобами, що містять спирт.

Регистрационные данные

Инструкция для: Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для коррекции бровей полоски №32

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для коррекции бровей полоски №32

По этому товару ещё нет отзывов