Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Леди Карамель (Lady Caramel) крем для депиляции тела в душе 100 мл

Код: 76279
Леди Карамель (Lady Caramel) крем для депиляции тела в душе 100 мл
Цена от 48.20 до 75.00 грн

Наличие в 26 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Леди Карамель (Lady Caramel) крем для депиляции тела в душе 100 мл

Состав

Aqua, Potassium Thioglycollate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Mineral Oil, Propylene Glycol, Theobroma Cacao Seed Butter, Carbamide, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Potassium Hydroxide, Calcium Hydroxide, Parfum, Disodium EDTA, Vanilla Aromatica (Vanilla) Extract.

Lady Caramel пропонує вам поєднати приємне з корисним - прийом освіжального душу зі швидкою й абсолютно безболісною депіляцією тіла. Таке ефективне поєднання вам допоможе здійснити ніжний крем для депіляції тіла в душі від вищезгаданого косметичного генія.

З цим кремом ви заощадите щонайменше півгодини свого часу, оскільки вам не потрібно буде проводити процедуру депіляції окремо від купання. Цей крем дбайливо огорне ваш шкірний покрив, подарує йому м'якість, еластичність і дорогоцінну вологу. Миттєво та невідчутно цей чудодійний засіб видалить навіть найдрібніші волосинки, збагативши вашу шкіру надзвичайно корисним екстрактом виноградних кісточок.

Зупиніть свій вибір на кремі для депіляції від Lady Caramel. Зробіть процес прийняття душу ще більш приємним і корисним, а своє тіло - гладеньким, шовковистим та ніжним.

Способ применения и дозы

перед прийняттям душу рівномірно нанести крем на шкіру за допомогою шпателя. Переконайтесь, що ділянка, яку потрібно обробити, повністю покрита кремом. Не втирати. Добре вимити руки. Під час прийому душу крем повинен залишатися на шкірі. Не направляти струмінь води на ділянки шкіри, які покриті кремом. Через 5-10 хвилин видалити крем з волоссям за допомогою шпателя у напрямку знизу вгору. Після депіляції шкіру промити прохолодною водою без мила і висушити рушником. Крем не призначений для депіляції обличчя.

Регистрационные данные

Инструкция для: Леди Карамель (Lady Caramel) крем для депиляции тела в душе 100 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Леди Карамель (Lady Caramel) крем для депиляции тела в душе 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов