Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Леди Карамель (Lady Caramel) крем для обесцвечивания волос 2x50 мл

Код: 76292
Леди Карамель (Lady Caramel) крем для обесцвечивания волос 2x50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Леди Карамель (Lady Caramel) крем для обесцвечивания волос 2x50 мл

Состав

Якщо ви не хочете вдаватися до процедури депіляції, але усунути волосинки потрібно, необхідно скористатися спеціальним кремом відомого бренду Caramel. Його активна формула має ефективну освітлювальну і знебарвлювальну дії, тому небажане волосся на шкірі стає практично непомітним, що особливо актуально для «вусиків». Кремом легко користуватися, він дбайливо впливає і сприяє приємній експлуатації.
 
Особливості Caramel Cream:

  • підходить для освітлення волосся на обличчі і шкірі тіла;
  • вирізняється делікатною формулою;
  • містить олії аргани і мигдалю, які вирізняються зволожувальними, пом'якшувальними і регенерувальними властивостями;
  • не травмує шкіру;
  • сприяє ефективному знебарвленню волосинок;
  • вирізняється приємним ароматом.

Способ применения и дозы

Очистіть шкіру перед нанесенням крему. Переконайтеся, що на ній немає залишків косметики, олії, інших кремів. Шкіра має бути сухою. Користуючись лопаткою, змішайте в спеціальній посудині рівну кількість бази і окислювача до однорідної маси. Розподіліть крем на потрібній ділянці шкіри, повністю покриваючи всі волосинки. Час дії: залежить від типу волосся і шкіри, на яку крем був нанесений.

Обличчя: залиште крем на 5 хвилин, після цього проведіть невеликий тест: видаліть трохи засобу за допомогою лопатки. Якщо волосинки на цій ділянці недостатньо освітлилися, залиште крем ще на кілька хвилин, після цього перевірте ступінь освітлення повторно. Сумарний час процедури не має перевищувати 10 хвилин!

Тіло: залиште крем на 7 хвилин, після цього проведіть невеликий тест: видаліть трохи крему за допомогою лопатки. Якщо волосинки на цій ділянці недостатньо освітлилися, залиште крем ще на кілька хвилин, після цього перевірте ступінь освітлення повторно. Сумарний час процедури не повинен перевищувати 15 хвилин!

Під час дії крему можливе невелике печіння. Якщо неприємні відчуття свербіння або печіння посилилися, з'явився дискомфорт, негайно видаліть крем і ретельно промийте ділянку шкіри холодною водою. Після знебарвлення волосся на шкірі може виникнути почервоніння, яке незабаром зникне. Якщо волосся складно знебарвити, є ймовірність, що після першої процедури бажаний результат не буде досягнутий.

Видалення крему: після отримання бажаного результату ретельно промийте шкіру холодною водою, потім промокніть її до повного висихання. Мийте лопатку і посудину для змішування після кожної процедури, щільно закривайте туби.

Регистрационные данные

Инструкция для: Леди Карамель (Lady Caramel) крем для обесцвечивания волос 2x50 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Леди Карамель (Lady Caramel) крем для обесцвечивания волос 2x50 мл

По этому товару ещё нет отзывов