Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Либера Форте капсулы №90

Код: 83578
Либера Форте капсулы №90
Цена от 950.90 до 1562.10 грн

Наличие в 645 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

урология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Либера Форте капсулы №90

Состав

1 капсула містить: активні інгредієнти: екстракт стебла і листя леспедези головчастої (Lespedeza capitata), порошкоподібний - 400 мг (mg), екстракт листя артишоку посівного (Cynara scolymus), порошкоподібний - 100 мг (mg); оболонка капсули: желатин.

Опис

Функціональні властивості дієтичної добавки Лібера Фортетм обумовлені фізіологічною активністю біологічно активних речовин, що входять до складу її активних інгредієнтів рослинного походження - екстракту стебла і листя леспедези головчастої (Lespedeza capitata) та екстракту листя артишоку посівного (Cynara scolymus).

Екстракт стебла і листя леспедези головчастої (Lespedeza capitata) містить флавоноїди, у т.ч. флавоноли – рутин; флавони, катехіни та інші біологічно активні речовини.

Комплекс біологічно активних речовин стебла і листя леспедези головчастої збільшує діурез, зменшує азотемію, підвищує виділення натрію і меншою мірою калію; сприяє збільшенню ниркової фільтрації, прискорює виведення азотистих шлаків із сечею.

Екстракт листя артишоку посівного (Cynara scolymus) містить цинарин, цинаропікрин, хлорогенову кислоту, аскорбінову кислоту, каротин, вітаміни групи В, інулін та проявляє жовчогінну, гепатопротекторну, сечогінну дії . Дослідження показують, що екстракт листя артишоку може мати також нефропротекторну та антиоксидантну дії, що може бути корисним для хворих із нирковою недостатністю. Згідно з протоколом надання медичної допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю від 2004 року екстракт листя артишоку посівного використовується з метою зменшення рівня азотемії, токсичного уремічного навантаження нирок. Рандомізоване контрольоване дослідження показало, що споживання екстракту листя артишоку посівного може покращити ліпідний профіль у пацієнтів з хронічною нирковою недостатністю.

Показания

За рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин (флавоноїдів, у т.ч. флавонолів – рутин; флавонів, катехінів, а також цинарину та цинаропікрину), що сприятливо впливають на функціональний стан нирок.

Не є лікарським засобом

Противопоказания

Підвищена індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів.

Особливості застосування

Регулярне щоденне споживання є особливо важливим для нормалізації функціонального стану нирок. Рекомендовано застосовувати повноцінний та збалансований раціон харчування, обмежувати тваринні жири, цукор, солодощі та алкоголь.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Рекомендовано контролювати рівень натрію в крові. Під час вагітності або у період лактації застосовувати тільки за призначенням лікаря.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу, дітям віком від 12 років та старше по 1 капсулі 1-2 рази на добу незалежно від прийому їжі; запивати невеликою кількістю питної води.

Термін застосування визначається лікарем індивідуально з урахуванням характеру та особливостей перебігу захворювання, стабільності досягнутого ефекту, сприйнятливості дієтичної добавки та, зазвичай, становить 3 місяці. За необхідності курс застосування за рекомендацією лікаря повторюють.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С у сухому, захищеному від прямих сонячних променів і недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Либера Форте капсулы №90

По этому товару ещё нет отзывов