Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Либимаскулине табл. №30

Код: 69711
Либимаскулине табл. №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

эректильная дисфункция

Область применения

сексуальное здоровье

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Либимаскулине табл. №30

Состав

  • Екстракт асафетиди
  • Гінкго білоба
  • Цинк – 120%*
  • Вітамін С (L-аскорбінова кислота) – 50%*

* NRV: НОМІНАЛЬНА ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ

АСАФЕТИДА

Асафетида є рослиною, відомою також як «рослина богів», вона застосовувалася протягом століть як добре відомий рослинний афродизіак. Рослина є багатим джерелом біологічно активних речовин. Вони забезпечують сильнодіючу вазоділаторну дію, збільшують надходження крові та чутливість статевих органів. Також має сильнодіючі антиоксидантні властивості, що є корисним для активного сексуального життя.

У клінічному дослідженні* Асафетиди було продемонстровано, що щоденний прийом асафетиди протягом трьох місяців забезпечує покращення лібідо та усуває еректильну дисфункцію у 80% пацієнтів. На додаток, в учасників дослідження з проблемами фертильності (внаслідок олігоспермії – порушення, пов’язаного з низькою кількістю сперматозоїдів) підвищилася кількість сперматозоїдів, а також додаткове покращення рухомості сперматозоїдів.

ГІНКГО БІЛОБА

Гінкго білоба є найстарішим живим представником дерев у світі – найстарішому дереву гінкго білоба наразі вже 3500 років. Екстракти з листя є багатими на флавоноїди, які є сильнодіючими антиоксидантами, та терпеноїди, які сприяють покращенню кровообігу, зокрема в кінцівках, що необхідно чоловікам для збереження ерекції.

ЦИНК

Цинк відіграє важливу роль у регулюванні вмісту тестостерону; навіть незначний дефіцит цинку асоціюється з істотним зниженням концентрації цього гормону. Прийом чоловіками препаратів цинку забезпечує збільшення рівня тестостерону, а отже, підвищення лібідо та сексуального потягу.

Вітамін С

Завдяки потужній антиоксидантній дії вітамін С мінімізує пошкодження клітин, завдяки чому знижує негативні наслідки для здоров'я чоловіків, зокрема репродуктивної системи. Вітамін С сприяє нормалізації метаболізму енергії та зниженню втомлюваності.

ЛІБІМАСКУЛІНE Спеціально створений для чоловіків, які бажають покращити свої сексуальне життя.

У таблетках ЛІБІМАСКУЛІНE поєдналося знання та сила традиційного рослинного засобу (Асафетида). Це дієвий сексуальний тонізуючий засіб, який покращує і лібідо, і еректильні функції, що робить секс приємнішим. На додаток, речовина може покращувати якість сперми.

Склад засобу ЛІБІМАСКУЛІНE на оснований на стандартизованих екстрактах рослин та вітамінах.

Показания

ЛІБІМАСКУЛІНE може забезпечити:

  • Сильнішу, тривалішу ерекцію
  • Покращення контролю ерекції
  • Контроль дочасної еякуляції
  • Покращення кровопостачання статевих органів
  • Збереження нормального рівня тестостерону в крові
  • Зниження втомлюваності та підвищення рівня енергії

Способ применения и дозы

Приймайте по одній таблетці кожен день.

Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу.

По 30 таблеток в упаковці.

Дієтична добавка до раціону харчування. Не є лікарським засобом і її не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Без ГМО.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Либимаскулине табл. №30

По этому товару ещё нет отзывов