Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Лифгербз РедиейшнКейр крем 50 г

Код: 58990
Лифгербз РедиейшнКейр крем 50 г
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Лифгербз РедиейшнКейр крем 50 г

Состав

Кожні 50 мг містять

Джатьяді таіл (Jatyadi tail) 5%

масло cал (shorea robusta/raal) 12%

масло з молока буйволиць 4%

екстракт Троянди Центіфоліі (Rosa Centifolia) 3%

Допоміжні речовини: стеаринова кислота, етиловий спирт, гліцерил моностеарат, твердий парафін, легке вазелінове масло, твін-80, гліцерин, натрію метилпарабен, натрію пропілпарабен (консервант).

Властивості

Крем для профілактичного догляду ЛіфГербз РедіейшнКейр утворює захисний бар'єр і забезпечує природній захист від негативного впливу радіації на шкіру. ЛіфГербз РедіейшнКейр охолоджує шкіру, полегшує відчуття печіння, біль та свербіж після радіаційної терапії. Крем проявляє антисептичну дію. Зволожує і живить шкіру, сприяючи збільшенню її еластичності і забезпечуючи пом'якшувальний ефект. ЛіфГербз РедіейшнКейр діє як антиоксидант, покращує виведення токсинів і радіонуклідів з організму, сприяючи збереженню молодості і тонусу шкіри.

Особливу увагу в складі крему привертає комплекс з більш ніж 15 різних рослин - Джатьяді таіл. Комплекс допомагає загоєнню ран і прогресивному зменшенню вираженості супутніх симптомів.

Сал (Shorea robusta) має виражені антиоксидантні властивості. Містить флавоноїди, стероїди, терпеноїди, феноли і кардіоглікозіди. Привертає увагу як засіб протипухлинної дії завдяки гліколітичній активності сполук, що містяться в ній. Виявлено знеболюючу активність рослини на периферичному і центральному рівнях дії. Цей ефект може бути використаний у пацієнтів з хронічним болем. Shorea robusta є одним з ефективних компонентів для поліпшення здоров'я шкіри і омолодження її структури.

Біоактивні пептиди, отримані з молока буйволиць проявляють антимікробну, імуномодулюючу, антиоксидантну, антитромботичну, антитоксичну дію і пригнічує деякі ферменти. Більшість з них регулюють захисні, шлунково-кишкові, гормональні та неврологічні реакції, визначають їх користь в профілактиці онкологічних захворювань, остеопорозу, артеріальної гіпертензії та ін.

Крем також містить екстракт однієї з найцінніших по своїх властивостях троянд - троянди центіфоліі (Rosa centifolia). Трояндова олія володіє широким спектром антибактеріальної та протигрибкової активності.

Показания

  • при появі небажаних дерматологічних реакцій (таких як відчуття печіння, свербежу, болю;
  • при зменшенні еластичності шкіри після променевої терапії при лікуванні раку;
  • при появі на шкірі вторинної інфекції після впливу радіації;
  • при передчасному старінні шкіри через вплив радіації;
  • в якості захисного засобу від ультрафіолетових променів.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту. При випадковому гострому передозуванні потрібне лікування в залежності від симптомів.

Застереження

Тільки для зовнішнього застосування.

Не можна наносити крем на ділянки біля губ, ніздрів, ділянки біля очей, статевих органів і анального отвору. У разі потрапляння крему на вищеперелічені ділянки негайно змити препарат великою кількістю чистої води. Не наносити на слизові оболонки.

Способ применения и дозы

Наносити на уражену ділянку шкіри 2-3 рази на добу або по мірі необхідності і втирати легкими рухами до повного вбирання.

Условия хранения

Зберігати у сухому, прохолодному, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 250C.

Форма випуску

Крем по 50 г у тубах.

Регистрационные данные

Инструкция для: Лифгербз РедиейшнКейр крем 50 г

Производитель: Вардман Хелскеа (Индия)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Лифгербз РедиейшнКейр крем 50 г

По этому товару ещё нет отзывов