Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Лимонник Эспрессо капс. №10

Код: 24532
Лимонник Эспрессо капс. №10
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

астенические состояния

Область применения

иммунология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Лимонник Эспрессо капс. №10

Состав

Вміст у 1 капсулі: Екстракт плодів лимонника китайського (1% схизандрин), містить - 100 мг; Схизандрин - 1 мг; Вітамін В1 - 2 мг; Вітамін В- 2,5 мг; Вітамін В- 5 мг; Вітамін В6 - 3 мг.

Показания

Лимонник Еспрессо може бути застосований як природний адаптоген, доцільно застосування при перевтомі, зниження працездатності, сонливість, астеничном синдромі, а також при тривалих фізичних навантаженнях. Може бути рекомендований під час нічного неспання (сесія, нічне чергування). Перед прийомом рекомендується консультація лікаря.

Противопоказания

Дитячий вік до 14 років, вагітність і період лактації, підвищена чутливість до компонентів продукту, гіпертонія, підвищена збудливість, епілепсія, безсоння, гострі інфекційні та вірусні захворювання, печінкова недостатність.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям старше 14 років - по 1 капсулі 1 раз на день після прийому їжі. Стимулюючий ефект - через 30 - 40 хвилин, відчувається протягом 6 годин. Не приймати більше 14 днів.

Условия хранения

Зберігати в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі від 4°С до 25°С і відносній вологості до 75%. Термін придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Лимонник Эспрессо капс. №10

По этому товару ещё нет отзывов