Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Липептин капс. 500 мг №30

Код: 70089
Липептин капс. 500 мг №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

функциональная диспепсия, гастрит, колит, метеоризм

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Липептин капс. 500 мг №30

Состав

екстракт фенхелю – 20%, екстракт ромашки – 18%, екстракт пижма – 18%, екстракт кмину – 15%, екстракт анісу – 15%, екстракт м’яти – 10%, стеарат кальцію – 2%, аеросил – 2%.

Капсули «Ліпептин» – натуральний продукт, корисний при боротьбі із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, нормалізації процесів обміну речовин і травлення. Завдяки вмісту активних фітокомпонентів сприяє усуненню причин захворювання і неприємних симптомів: запалення, болю, тяжкості і дискомфорту у шлунку і кишечнику, закрепів, діареї, здуття, печії, відрижки і надлишкового газоутворення. Стимулює секреторну функцію шлунково-кишкового тракту, покращує апетит, бореться з патогенними мікроорганізмами і відновлює здорову мікрофлору в кишечнику, попереджає розвиток тяжких захворювань органів шлунково-кишкового тракту.

Екстракт насіння фенхелю – входить до складу препаратів, призначених для профілактики і лікування хвороб органів шлунково-кишкового тракту, пов'язаних з порушенням обміну речовин і травлення (панкреатит, гастрит, коліт), а також є ефективним засобом при інтоксикації, тому що швидко дозволяє вивести токсини з організму, впоратися з негативними наслідками алкогольного отруєння і переїдання. Терапевтична цінність фенхелю зумовлюється високим вмістом ефірної олії (в неї входить спирт анетол і фенхони), властивості якої доповнюють альдегіди, кетони, пінени, вітаміни і мікроелементи. Фенхель стимулює секреторну активність залозистого апарату практично всіх органів шлунково-кишкового тракту, включаючи шлунок і кишечник, сприяє усуненню спазмів і кишкових кольок, має протиблювотну властивість та високу протигрибкову активність. Допомагає нормалізувати обмін речовин, поліпшити травлення, підвищити апетит. З огляду на його м'яку проносну дію, ефективний при закрепах і метеоризмі.

Екстракт квітів ромашки – при захворюваннях шлунково-кишкового тракту надає потрійну дію: усуває запалення, нейтралізує біль, загоює уражені ділянки слизової оболонки шлунка. Допомагає при гастриті з підвищеною кислотністю, тому що нормалізує вироблення секреції шлункового соку, а також попереджає утворення виразки за рахунок впливу фітокомпонентів, що містяться в цвіту ромашки. Хамазулен та інші терпеноїди є натуральними антисептиками, які пригнічують запальні реакції і зростання патогенних бактерій. Флавоноїди і кумарини надають спазмолітичну, ранозагоювальну та антиоксидантну дію, тому усувають біль, полегшують виведення газів, прискорюють регенерацію слизових оболонок. Слиз працює  як сорбент, завдяки чому захищає стінки шлунково-кишкового тракту від пошкодження активними ферментами. Гіркоти стимулюють вироблення жовчі і шлункового соку, а дубильні речовини надають в’яжучу дію і зупиняють кров. Завдяки своїм обволікаючим і в'яжучим властивостям ромашка ефективна при гіперацидному гастриті, тому що оберігає стінки шлунка і стравоходу від соляної кислоти і усуває печію. При зниженій кислотності стимулює вироблення шлункового соку, підвищує апетит і покращує травлення, позбавляючи від дискомфорту і тяжкості в животі, пригнічує бродіння в кишечнику, нормалізує стул і газоутворення.

Екстракт квітів пижма – багатий на ефірну олію, флавоноїди, фенолкарбонові кислоти, гіркоту танацетин, дубильні речовини і алкалоїди. Допомагає позбутися запальних процесів, нормалізувати травлення, посилити секрецію і перистальтику шлунково-кишкового тракту, привести в тонус мускулатуру травного тракту. Квіти пижма успішно використовують для боротьби зі шлунково-кишковими захворюваннями (гастритом, виразкою шлунка і 12-палої кишки, ентероколітом, ахілією), а також усунення супутніх симптомів: болю, тяжкості, дискомфорту в шлунку і кишечнику, здуття, закрепів, зайвого газоутворення, поганого апетиту. Гіркоти пижма посилюють вироблення жовчі, попереджають появу каменів у жовчному міхурі і нормалізують кислотність у шлунку.

Екстракт насіння кмину – ефективний натуральний засіб, який використовується в комплексній терапії при лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту: закрепах, хронічному коліті, гастриті, підвищеній кислотності, ГЕРХ (гастроезофагеальній рефлюксній хворобі), виразці шлунка. Кмин багатий на тиамін, рибофлавін, піридоксин, бета-каротин, аскорбінову кислоту, вітаміни , Е, філохінон, калій, кальцій, магній, залізо, фосфор, ефірні і технічні олії. За рахунок дії цих активних компонентів допомагає поліпшити метаболізм, позбавляє від кольок і здуття, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, усуває спазми, відновлює обмін речовин, а також сприяє загоєнню слизових оболонок кишечника, дозволяє позбутися від метеоризму і діареї за допомогою прискорення виведення токсинів з організму природним шляхом. Корисний при ГЕРХ і ерозивному гастриті, тому що надає стимулюючу дію на стінки внутрішніх органів і судин, зміцнюючи їх і відновлюючи нормальну кислотність. Також допомагає попередити розвиток виразки в нижньому відділі стравоходу. Ефірні олії, що входять до складу кмину, благотворно впливають на уражені слизові травного тракту, загоюючи їх за рахунок обволікаючого ефекту. Одночасно зміцнює імунну систему, захищаючи організм, зокрема органи шлунково-кишкового тракту, від проникнення хвороботворних бактерій.

Екстракт насіння анісу – терапевтична цінність анісу пояснюється високим вмістом вітамінів (В, С і РР), мікроелементів (залізо, марганець, мідь, калій, магній, фосфор, цинк), кислот (олеїнова, лінолева і омега-6 ), ефірних олій. Завдяки цьому має знеболюючу, протизапальну, спазмолітичну, проносну і антисептичну властивість. Зменшує спазми гладкої мускулатури кишечника, при шлункових і кишкових кольках заспокоює біль, допомагає усунути наслідки харчових отруєнь, стимулює моторну і секреторну функцію травлення. Ефективний при метеоризмі, кольках, закрепах та інших порушеннях функції шлунково-кишкового тракту, а також відновлює функції підшлункової залози, печінки і нирок.

Екстракт листя перцевої м'яти – містить ефірну олію з ментолом, який надає спазмолітичну дію на гладком'язову мускулатуру травного тракту. Допомагає відновити необхідну рухову активність шлунка і кишечнику,  прискорити просування їжі, завдяки чому людина, що страждає на гастрит, не відчуває болю в шлунку під час їди. Одночасно м'ята має протимікробну дію і перешкоджає розмноженню патогенного мікроорганізму Helicobacter pylori, який нерідко є причиною гіперацидного гастриту. Ментол сприяє розчиненню жовчних конкрементів, а також перешкоджає виробленню їдкого шлункового соку, що робить його корисним при гастриті, для профілактики надлишкового продукування соляної кислоти і боротьби з печією. Вживання м'яти допомагає нормалізувати травлення, поліпшити перистальтику, усунути і вивести кишкові гази. Таким чином попереджає розвиток диспепсичних розладів, включаючи нудоту. До складу м'яти входять біофлавоноїди, здатні покращувати стан кровоносних судин і відновлювати кровообіг, за рахунок чого до пошкоджених клітин починають надходити поживні речовини і кисень. М'ята ефективна при синдромі подразненого кишечника, тому що нормалізує функції гладком'язової мускулатури шлунково-кишкового тракту, прискорює метаболізм і абсорбцію білків, жирів і вуглеводів.

Показания

  • при запальних захворюваннях слизової кишечника, колітах, ентероколітах, виразкових та ерозивних колітах;
  • для зменшення щільності калових мас при схильності до закрепів;
  • при необхідності поліпшення складу мікробіота кишечника при дисбактеріозі, боротьбі із патогенною мікрофлорою;
  • при очищенні організму від солей важких металів (в тому числі і радіонуклідів), токсинів, шлаків;
  • для нормалізації перистальтики кишечника;
  • при синдромі подразненого кишечника;
  • при метеоризмі;
  • для усунення наслідків отруєнь, харчових токсикоінфекцій, при інтоксикаційному синдромі;
  • для попередження формування геморою і тріщин прямої кишки;
  • при спастичних колітах;
  • при хронічних панкреатитах;
  • при хронічних холециститах, холангітах, поліпшенні якості жовчі, для профілактики жовчнокам'яної хвороби;
  • при гепатозах, станах після перенесених гепатитів для поліпшення відновлення клітин печінки;
  • при гастритах з підвищеною секреторною функцією, гіперацидних гастритах, ерозіях шлунка;
  • при профілактиці рецидивів гострої виразки шлунка і 12-палої кишки;
  • при гастроезофагальному рефлюксі (печії);
  • у відновлювальному періоді після кишкових і харчових токсикоінфекцій.

Рекомендації щодо застосування: дієтична добавка до раціону харчування – джерело біологічно активних речовин: тритерпеноїдів і фенолів. Сприяє нормалізації процесу травлення і поліпшенню функціонального стану шлунково-кишкового тракту, підвищенню тонусу та перистальтики кишечнику.

Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період грудного вигодовування (період лактації), дитячий вік до 12 років.

Способ применения и дозы

дорослим по 1 капсулі тричі на день за 30 хвилин до їди. Курс споживання – 30 днів. Перерва між курсами – 10 днів. Курс рекомендовано повторити протягом року.

Не перевищувати рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Условия хранения

Умови зберігання: зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці, за температури не вище +25°C та відносної вологості повітря не більше 75%.

Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

Не використовувати після закінчення кінцевого строку придатності.

Пакування: 3 блістери по 10 капсул, 1 капсула – 500 mg (мг)±10%.

Дата виготовлення зазначена на блістері.

Маса нетто (в упаковці): 15 g (г)±5%.

Не є лікарським засобом.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Липептин капс. 500 мг №30

По этому товару ещё нет отзывов