Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Лисичка капсулы №120 в Флак.

Код: 80065
Лисичка капсулы №120 в Флак.
Цена от 364.00 до 380.50 грн

Наличие в 3 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 14 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Лисичка капсулы №120 в Флак.

Состав

Лисички - справжні природні цілителі. Корисні властивості цього гриба відомі в народній медицині давно. Лисички успішно використовувалися і продовжують використовуватися для лікування багатьох недуг. Ці чудові гриби є унікальними завдяки вмісту в них кільком полісахаридів - хіноманнозу, ергостеролу і траметонолінової кислота. Хіноманноз - це відомий природний антигельмінт, тому гриб допомагає легко та ефективно позбутися будь-яких паразитичних інвазій.

Друга активна речовина лисичок - ергостерол, який позитивним чином впливає на ферменти печінки. Тому лисички корисні при захворюваннях печінки. Завдяки останнім дослідженням, стало відомо, що траметонолінова кислота інактивує віруси гепатиту. Крім раніше перерахованих властивостей, лисичка також містить 8 незамінних амінокислот, вітаміни А, B1, PP, мікроелементи (мідь, цинк).

Попри поширеність цих грибів в нашому регіоні, деякі знайомі з їх корисними властивостями повною мірою. Збираючи різні гриби, люди відзначили, що лисички залишаються недоторканними хробаками та комахами через згубний вплив на них. Тому екстракт цих грибів стали широко вживати при гельмінтозі.

Переваги засобу:

  • антигельмінтна властивість;
  • сприяють поліпшенню зору;
  • запобігають запаленню очей;
  • зменшують сухість слизових оболонок і шкіри;
  • підвищують стійкість до інфекційних захворювань.

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування - джерело вітаміну А, бета-каротину, вітамінів групи В, амінокислот, макро- і мікроелементів; сприяє підвищенню захисних функцій організму, нормалізації функціонування печінки та травлення, усуненню дратівливості; створює несприятливі умови для глистних інвазій; покращує стан слизових оболонок очей, зменшує їх сухість; має детоксикаційні, гепатопротекторні та антиоксидантні властивості.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, діти до 14 років, вагітність і період лактації, бронхіальна астма.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям старше 14 років по 1 капсулі 3 рази на день під час їжі. Капсулу слід запивати невеликою кількістю води. Термін вживання 4-8 тижнів. За призначенням лікаря дози і строки застосування можуть бути змінені. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Условия хранения

Умови та термін зберігання

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі від + 5°C до + 25°C, 36 місяців від дати виготовлення.

Форма випуску

Капсули №120.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Лисичка капсулы №120 в Флак.

По этому товару ещё нет отзывов