Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Ливерон Форте таблетки по 500 мг №30 (10х3)

Код: 69623
Ливерон Форте таблетки по 500 мг №30 (10х3)
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

заболевания печени и желчных путей

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Ливерон Форте таблетки по 500 мг №30 (10х3)

Состав

1 таблетка містить:

Активні інгредієнти:

САМе (S-аденозилметіонін)

150 мг

Екстракт розторопші (силімарин)

100 мг

Екстракт артишоку

100 мг

Альфа-липоєва кислота

100 мг

Екстракт рейші

20 мг

Екстракт шіїтаке

20 мг

Селен

7,5 мг

Допоміжні речовини: мікрокристалічна целюлоза – 1,0 мг, крохмаль кукурудзяний – 0,8 мг, магнію стеарат – 0,7 мг.

Харчова (поживна) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г: білки – 5 г, вуглеводи – 30 г , жири – 2 г; 147 ккал (612кДж).

Властивості активних інгредієнтів

S-аденозилметіонінСАМє або SAMe - це кофермент, необхідний для виробництва білків, ліпідів і нуклеїнових кислот в організмі. Бере участь більш ніж у 40 біохімічних (метаболічних) реакціях. Ці реакції сприяють регенерації мембран гепатоцитів, детоксикації як всередині клітин так і печінки в цілому, в новоутворенні гепатоцитів і їх зростанні, що забезпечує безперервне оновлення клітин печінки. Введення SAMe в організм додатково дозволяє швидко поповнити дефіцит SAMe і відновити синтез власного SAMe.

Екстракт розторопшімістить унікальну, характерну тільки для розторопші плямистої, комбінацію флавоноїдів, яка називається силімарин. Силімарин - це комплекс флавоноїдів (силібін, силідіанін, силіхристин), який має виражені гепатопротекторні (захищає клітини печінки), дезінтоксикаційні, жовчогінні та імуномодулюючі властивості.

Екстракт артишокубіологічна активність екстракту артишоку, його жовчогінна та гепатопротекторна дії обумовлені, головним чином, наявністю поліфенольних похідних (цинарин, хлорогенова і кавова кислоти). Завдяки комплексу цих сполук екстракт артишоку: стимулює секрецію і відтік жовчі, підвищує тонус жовчовивідних шляхів і жовчного міхура, володіє дезінтоксикаційною дією на паренхіму печінки і сприяє виведенню токсинів з організму (в т.ч. алкалоїдів, солей важких металів та інших гепатотоксичних речовин).

Альфа-ліпоєва кислотаце універсальний антиоксидант, який нейтралізує вільні радикали в кожній клітині і відновлює інші антиоксиданти, такі як глутатіон, вітаміни Е і С для повторного використання, посилюючи загальну антиоксидантний захист людського організму. Володіючи гепатопротекторною і дезінтоксикаційною діями, позитивно впливає на роботу печінки.

Екстракт грибу рейші  (Трутовик лакований) - унікальне створіння природи, за своїми цілющими властивостями перевершує навіть женьшень. Найбільш цінними біологічно активними сполуками цього гриба є тритерпеноїди, полісахариди і органічний германій. Завдяки високому вмісту у трутовику цих сполук екстракт надає комплексну гепатопротекторну дію - перешкоджає розвитку жирового переродження печінки, попереджає розвиток цирозу, а крім того, є досить ефективним засобом у складі комплексногї терапії алкогольного та вірусного гепатитів.

Калій, магній, флавоноїди та інші інгредієнти гриба рейші в комплексі, перешкоджають виникненню закрепів, гастритів, колітів, виразок і сприяють виникненню умов для нормалізації мікрофлори товстої кишки.

Екстракт грибу шіїтаке (Лентінула їстівна) - цей гриб багатий на корисні речовини та містить в своєму складі близько вісімнадцяти амінокислот, вітаміни групи В, D, цинк та інші мікроелементи. Фітонциди цього гриба ефективні проти вірусів грипу, гепатиту і навіть СНІДу. Екстракт шіїтаке м'яко відновлює функцію шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок, а так само сприяє нормалізації обміну речовин в організмі.

Селензахищає мембрани клітин від руйнування і зміцнює загальний імунітет організму.

Ліверон Форте унікальний гепатопротекторний фітокомплекс, який покращує функцію печінки і посилює імунний захист організму.

Показания

поповнення раціону харчування активними інгредієнтами ЛИВЕРОНУ ФОРТЕ, які створюють сприятливі дієтологічні умови для належного функціювання гепатобіліарної системи та відновлення клітин печінки (гепатоцитів); при комплексній терапії наступних захворювань і зв’язаних з ними функціональних розладів:

- дискінезія жовчних шляхів;

- хронічний некалькульозний холецистит;

- хронічний гепатит різної етіології,

- цироз печінки;

- хронічна ниркова недостатність;

- хронічні інтоксикації від:

      а) гепатотоксичних речовин (оральні контрацептиви, антибіотикотерапія, хіміотерапія, променева терапія і ін.);

      б) нітросполук, алкалоїдів, солей важких металів;

      в) алкоголю і куріння;

- диспепсичні розлади (тяжкість в епігастрії, метеоризм, нудота, відрижка);

- для нормалізації процесів травлення, обміну речовин і роботи гепатобіліарної системи при алергічних і шкірних захворюваннях;

- при імуномоделюючій терапії.

Противопоказания

Вагітність та період лактації, індивідуальна непереносимість компонентів дієтичної добавки. Діти віком до 12 років. Гострий гепатит, жовчнокам'яна хвороба, будь-які види геморагічного діатезу.

Застереження до споживання: Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. В період лікування слід утримуватися від вживання алкоголю.

Способ применения и дозы

по 1 таблетці 3 рази на день за 15-30 хвилин до прийому або між прийомами їжі, запиваючи склянкою (200мл) питної води. (Корекція добової дози можлива за індивідуальним призначенням лікаря). Курс прийому 1- 2 місяці, 2-3 курси на рік .

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Условия хранения

зберігати в упаковці виробника, у сухому, захищеному від світла та вологи місці при температурі не вище 25°С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

36 місяців від дати виготовлення.

Упаковка

по 15 таблеток у блістері, по 2 (№30) блістера в картонній коробці.

Дієтична добавка. Без ГМО.

Не є лікарським засобом.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Ливерон Форте таблетки по 500 мг №30 (10х3)

По этому товару ещё нет отзывов