Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

МКЦ Фармаком табл. по 0,5 г №100

Код: 74772
МКЦ Фармаком табл. по 0,5 г №100
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

детоксикация

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для МКЦ Фармаком табл. по 0,5 г №100

Состав

МКЦ, кальцію стеарат.

Енергетична цінність ккал/100 г: 12,8 ккал. Харчова (живильна) цінність в 100 г продукту: Білки – 0,2 г; вуглеводи – 3 г; жири – 0 г.

Властивості

Мікрокристалічна целюлоза (МКЦ) — виготовляється з натуральної рослинної сировини і призначена для очищення організму. Це цінний харчовий елемент, за допомогою якого можна істотно зменшити калорійність свого раціону, при цьому не втрачаючи всі корисні властивості їжі. Харчові волокна МКЦ не розчиняються у воді і не розщеплюються в шлунку людини. Головна їх властивість – здатність зв’язувати і виводити з організму важкі метали, токсини, продукти розпаду, вільні радикали.

Харчові волокна відіграють важливу роль в нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту – вони вбирають рідину, розбухають, в кілька разів збільшуючись в об’ємі, і, подразнюючи механорецептори шлунка, викликають відчуття ситості і позбавляють від почуття голоду, тим самим запобігаючи переїданню – один з чинників ожиріння. У тонкому кишечнику очищають його слизову оболонку, що призводить до поліпшення пристінкового травлення і всмоктуючої функції кишечника. Подразнюючи рецептори кишечника, підсилюють його перистальтику, за рахунок чого ліквідується застій харчової грудки. Харчові волокна МКЦ також позитивно впливають на мікрофлору кишечника, створюючи сприятливе середовище для життєдіяльності корисних бактерій, які синтезують необхідні для організму вітаміни групи В, вітамін РР і вітамін К. Харчові волокна очищують організм: виводять продукти незавершеного травлення, скорочують прояв алергічних реакцій, покращують діяльність кишечника, покращують обмін речовин, сприяють зниженню надлишкової маси тіла. МКЦ має безліч переваг.

При регулярному застосуванні

  • сприяє суттєвому зниженню маси тіла;
  • якісно нормалізує рівень цукру в крові;
  • виводить токсини і холестерин;
  • істотно підвищує фізичну витривалість;
  • є джерелом харчових волокон;
  • нормалізує роботу органів травлення.

Показания

Додаткове джерело харчових волокон. Сприяє зниженню маси тіла, покращенню ліпідного та вуглеводного обміну, виведенню токсичних речовин з організму. Має дезінтоксикаційні властивості.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації, діти до 12 років, при загостренні захворювань шлунково-кишкового тракту.

Способ применения и дозы

Дорослим приймати по 3 таблетки 3 рази на добу протягом місяця, за 20 хвилин перед вживанням їжі, запиваючи водою, соком або кефіром.

Важлива регулярність прийому МКЦ і достатня кількість споживаної рідини ? не менше 1,5 л на добу, включаючи рідину в стравах, напоях та ін. Після 10-денної перерви курс можна повторити. Курс прийому — 30 днів.

Условия хранения

Форма випуску

Таблетки по 500 мг № 100.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о МКЦ Фармаком табл. по 0,5 г №100

По этому товару ещё нет отзывов