Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Магникум-Адаптоген таблетки, п/плен. обол. №30 (10х3)

Код: 85794
Магникум-Адаптоген таблетки, п/плен. обол. №30 (10х3)
Цена от 208.90 до 375.10 грн

Наличие в 2511 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

снотворное, седативное

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Магникум-Адаптоген таблетки, п/плен. обол. №30 (10х3)

Состав

Магнікум-Адаптоген (дієтична добавка) – додаткове джерело мелатоніну, вітаміну В6 та магнію у хелатній формі.

Магнікум-Адаптоген (дієтична добавка) поєднує в собі три ключові інгредієнти: магній сприяє зменшенню втоми та втомлюваності і нормальній функції м'язів; вітамін В6 сприяє нормальній психічній діяльності; мелатонін сприяє скороченню часу, необхідного для засинання.

Кількість в 1 таблетці, поживні речовини (нутрієнти): Магній (у формі магнію бісгліцинату) 100 мг (mg), Вітамін В6 (у формі піридоксину гідрохлориду) 5,0 мг (mg), Мелатонін 3,0 мг (mg)

Форма випуску

таблетки, вкриті плівковою оболонкою; № 30.

Опис

Магній – важливий мінерал, який бере участь у понад 300 ферментативних реакціях. Він відіграє важливу роль у зниженні втоми та стресу, підтримці нервової рівноваги, виробництва енергії та нормальній психологічній функції. Він також сприяє електролітному балансу, нормальному синтезу білка, процесу поділу клітин і підтримці нормального стану кісток і зубів. Дефіцит магнію може проявлятися різними способами, включаючи втому, порушення сну, стрес і м’язовий дискомфорт.

Для оптимального засвоювання Магнікум-Адаптоген містить форму магнію з високою біодоступністю – магнію бісгліцинат.

Бісгліцинат магнію – це хелатна форма магнію, зв'язаного з 2 молекулами амінокислоти гліцину. Гліцин є нейротрансмітером, який сприяє розслабленню та зниженню стресу в організмі.

Хелатна форма магнію 3-го покоління має кілька важливих переваг: містить високу концентрацію магнію – прийом 2 таблеток на добу забезпечує 200 мг магнію; легко засвоюється організмом; не викликає дискомфорту в травній системі. Ця біодоступна форма магнію особливо м’яка для травної системи, що робить її ідеальним вибором для тих, хто не може добре переносити інші форми магнію.

Бісгліцинат магнію в складі дієтичної добавки Магнікум-Адаптоген поєднується з вітаміном B6, який сприяє засвоєнню магнію, та мелатоніном, який сприяє скороченню часу, необхідного для засинання.

Вітамін B6 виконує широкий спектр функцій в організмі та є надзвичайно універсальним, бере участь у понад 100 ферментних реакціях, пов’язаних здебільшого з білковим обміном. Вітамін B6, як і магній, сприяє нормальній роботі нервової системи, зниженню втоми і стомлюваності.

Мелатонін – нейропептид, що виробляє мозок у відповідь на темряву. Це допомагає визначити час циркадних ритмів (24-годинний внутрішній годинник) і сну. Перебування на світлі вночі може блокувати вироблення мелатоніну. Фізіологічна дія мелатоніну визначається здатністю регулювати добові ритми – біологічну зміну циклу сон-неспання.

Показания

Магнікум-Адаптоген рекомендований як додаткове джерело магнію, вітаміну В6 та мелатоніну при: стресі; психо-емоційному виснаженні; хронічній втомі; порушеннях ритму сну (при проблемах із засинанням); підвищеній тривожності, збудливості, дратівливості; пасивності, пригніченості.

Магнікум®-Адаптоген:

  • Синергічна формула – комплекс магнію у хелатній формі, вітаміну В6 та мелатоніну
  • Високий вміст елементарного магнію (200 мг на добову дозу)
  • Висока біодоступність.
  • Не містить компонентів тваринного походження.
  • Без ГМО.
  • Без цукру.
  • Без лактози.

Перед вживанням проконсультуватись з лікарем.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту, період вагітності та період лактації, дитячий вік до 18 років, цукровий діабет, аутоімунні захворювання, лімфогранулематоз, лейкоз, лімфома, мієлома, епілепсія, цукровий діабет, вживання інгібіторів моноаміноксидази, кортикостероїдів, циклоспорину. Не вживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці. Важливо харчуватись різноманітно та збалансовано та вести здоровий спосіб життя.

Способ применения и дозы

Для отримання заявленого корисного ефекту приймати по 1-2 таблетки на день, запиваючи склянкою води, під час або після їжі, ввечері, за 15-30 хвилин до сну. Рекомендовану тривалість вживання необхідно узгодити з лікарем.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Магникум-Адаптоген таблетки, п/плен. обол. №30 (10х3)

По этому товару ещё нет отзывов