Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Максикард Форте капсулы по 400 мг №20 (10х2)

Код: 58520
Максикард Форте капсулы по 400 мг №20 (10х2)
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Максикард Форте капсулы по 400 мг №20 (10х2)

Состав

1 капсула містить:

екстракт листя глоду 160 мг

екстракт кореня шоломниці

100 мг
коензим Q10 (убіхінон) 100 мг
допоміжні речовини (лактоза, крохмаль) 40 мг

Дія МАКСІКАРДА® ФОРТЕ обумовлена властивостями вітаміноподібної сполуки коензиму Q10 (убихинона), що входить до його складу, і біологічно активних речовин, що містяться в екстрактах лікарських рослин глоду (листя) і шоломниці (кореня).

Дія всіх активних компонентів МАКСІКАРДА® ФОРТЕ клінічно підтверджено.

Коензим Q10 є незамінним елементом, який приймає безпосередню участь в синтезі аденозинтрифосфату (АТФ) - головного джерела енергії для клітин людського організму. Коензим Q10 володіє також потужними антиоксидантними властивостями. Максимальна концентрація коензиму Q10 визначається в тканинах серцевого м'яза, тому його основна роль в організмі людини обумовлена ??участю в процесах утворення енергії в клітинах серця (кардіоміоцитах).

Доведено доцільність застосування коензиму Q10 в складі комплексної терапії хронічної серцевої недостатності, артеріальної гіпертензії та при лікуванні статинами, а також для активної профілактики атеросклеротичних змін кровоносних судин.

Активними речовинами екстракту листя глоду є флавоноїди і терпенові кислоти, які посилюють скоротність міокарда, знижують його збудливість, поліпшують провідність і коронарну перфузію, підвищують толерантність (стійкість) серцевого м'яза до гіпоксії. Доведено достовірно позитивний вплив екстракту листя глоду в якості додаткової терапії на ранніх стадіях хронічної серцевої недостатності.

Дія екстракту кореня шоломниці визначається флавоноїдами,що входять до його складу, переважаючий з яких - байкалін, є найпотужнішим антиоксидантом і пригнічує перекисне окислення ліпідів (ПОЛ) в 375 разів сильніше, ніж вітамін Е.

Екстракт кореня шоломниці має також виражену гіпотензивну дію, обумовлену седативним, судинорозширювальним і спазмолітичним ефектами вхідних в його склад флавоноїдів. Успішно застосовується для лікування ранніх стадій артеріальної гіпертензії та серцево-судинних неврозів.

Показания

Коензим Q10 (убіхінон) і екстракти листя глоду і кореня шоломниці, що входять до складу МАКСІКАРДА® ФОРТЕ, застосовуються для активної профілактики і в комплексному лікуванні:

  • початковій стадії серцевої недостатності, що виявляється такими симптомами, як задишка, підвищена стомлюваність, тахікардія при фізичному навантаженні;
  • ішемічної хвороби серця (ІХС);
  • різних форм артеріальної гіпертензії (АГ);
  • серцево-судинних неврозів; для профілактики дефіциту коензиму Q10, через довготривале приймання статинів;
  • для активної профілактики атеросклеротичних змін кровоносних судин.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів. Діти, вагітність, жінки в період лактації.

 Діти, вагітність, жінки в період лактації.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 капсулі три рази на день за 5-10 хвилин до їжі, запити водою. Курс прийому 30-40 днів. Перерва 2 тижні. При необхідності курс можна повторити.

При призначенні лікаря можливе застосування по 2 капсули три рази на день, а також тривале застосування протягом 4-6 місяців.

Перед застосуванням потрібна консультація з лікарем.

Побочные реакции

Алергічні реакції на окремі компоненти МАКСІКАРДА® ФОРТЕ.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі від 18 ° С до 25 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

24 місяці з дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Максикард Форте капсулы по 400 мг №20 (10х2)

29.06.2020

Мне Максикард Форте назначил кардиолог,когда появилась одышка,боли в сердце,утомляемость. Принимала 2 месяца по 1капсуле 3раза в день.Результатом довольна. Сейчас мне лучше,одышка прошла,боли почти не беспокоят.

20.05.2020

Несколько лет назад стал замечать, что у меня немеют ноги. Сначала это проявлялось в долгих поездках в автомобиле, когда сидишь за рулем по несколько часов и вначале я думал гадости про автомобильные сиденья, но потом понял, что дело совсем не в них, а в состоянии моих сосудов. Года три назад было уже так плохо, что сидя вечером перед телевизором, я вынужден был постоянно искать удобные позы, а закинуть ногу на ногу вообще не мог, ноги сразу начинали затекать. С тех пор уже больше 2х лет, я ежедневно принимаю Коэнзим Q10 (Максикард Форте) в содружестве с рыбьим жиром. Первой положительно откликнулась на прием моя печень, она перестала напоминать о себе ночными болями уже через пару месяцев. (а пиво я пить не бросил). Через 4 месяца стали проявляться позитивные сдвиги с ногами. Теперь никаких проблем с ногами на долгом пути не возникает!