Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Маммодол капсулы №30

Код: 53766
Маммодол капсулы №30
Цена от 421.19 до 804.99 грн

Наличие в 2854 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

гинекология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Маммодол капсулы №30

Состав

на одну капсулу масою 400 мг: індол-3-карбінол-200 мг, прутняк екстракт-100 мг, лактоза-88,0 мг, кальцію стеарат-8,0 мг, аеросил-4,0 мг.

Маммодол надає комплексний вплив на організм жінки, що виявляється у зниженні гиперпролиферативных процесів у молочних залозах, нормалізації метаболізму естрогенів, корекції дисбалансу жіночих статевих гормонів (естрогену і прогестерону), зменшення рівня пролактину і обумовлена властивостями вхідних в його склад активних компонентів:
Індол-3-карбінол (I3C) надає виражений позитивний ефект на дисгормональні захворювання молочних залоз. I3C сприяє вибірковому інгібування росту трансформованих клітин та індукції апоптозу. Антипроліферативна дія I3C реалізується декількома механізмами, основною з яких - нормалізація метаболізму та балансу естрогенів, зниження утворення патологічного метаболіту 16?-гидроксиэстрона, володіє вираженими канцерогенними властивостями. I3C блокує як гормон-залежних, так і гормон-незалежні шляхи виникнення патологічної клітинної проліферації - нейтралізує дію епідермального і інсуліноподібний факторів росту, що стимулюють клітинну проліферацію в молочних залозах і матці, інгібує ефект протизапальних цитокінів. I3C відновлює роботу генів протипухлинного захисту BRCA, блокує синтез онкобелка Е7 в епітеліальних клітинах, інфікованих вірусом папіломи людини.

Прутняк звичайний (Agnus Castus), володіючи дофамінергічною ефектом, сприяє зниженню рівня пролактину, що опосередковано призводить до встановлення фізіологічного співвідношення жіночих статевих гормонів (естрогену і прогестерону), поліпшення морфофункціонального стану молочних залоз, зниження утворення сполучної тканини в молочних залозах і запобігання розширення молочних проток, купірування больового синдрому, нормалізації менструального циклу, пом'якшення симптомів передменструального синдрому, поліпшенню психоемоційного стану. 

Показания

Рекомендації до застосування: в якості дієтичної добавки до раціону харчування – додаткове джерело індол-3-карбінол, біологічно активних сполук прутняку звичайного. Сприяє нормалізації метаболічних процесів у молочних залозах у жінок. 

«Маммодол» рекомендується застосовувати з метою поліпшення функціонального стану у жінок при:
• фіброзно-кістозної мастопатії
• мастодинії
• передменструальному синдромі
• порушення менструального циклу
• з метою профілактики розвитку гіперпластичних процесів у молочних залозах.

Противопоказания

індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, лактація, діти до 14 років. Не рекомендується одночасний прийом продуктів, що знижують кислотність шлунка.

Способ применения и дозы

по 1-2 капсули на добу під час або після прийому їжі. Запивати достатньою кількістю води. Курс прийому – 3 місяці. Надалі періодичність і тривалість застосування узгоджувати з лікарем. 

Условия хранения

Форма випуску: капсули 0.4 г № 30 в упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Маммодол капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов