Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Мартинол капсулы №60 (10х6)

Код: 84718
Мартинол капсулы №60 (10х6)
Цена от 1197.00 до 1200.00 грн

Наличие в 14 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

урология

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Мартинол капсулы №60 (10х6)

Состав

Склад 1 таблетки: основні речовини: екстракт плодів якірців сланких (90 % фуростанолових сапонінів) – 600,0 мг (mg), екстракт трави еспарцету – 50,0 мг (mg), коензим Q10 – 50,0 мг (mg); допоміжні речовини: наповнювач целюлоза мікрокристалічна, антиспікаючі агенти кальцію стеарат та кремнію діоксид колоїдний безводний.

Без ГМО.

Властивості
Якірці сланкі (Trіbulus terrеstris L.)

Якірці сланкі — рослина, відома як афродизіак у різних культурах. До її складу входять стероїдні сапоніни фуростанолового типу, серед яких переважає протодіосцин. В організмі протодіосцин метаболізується до дегідроепіандростерону (ДГЕА), який сприятливо впливає на проникність клітинної мембрани, еректильну функцію, метаболізм холестерину та імунітет.

Екстракт якірців сланких проявляє загальнотонізуючу дію та стимулює деякі функції статевої системи. У чоловіків сприяє поліпшенню лібідо та ерекції. Проявляє стимулюючий вплив на сперматогенез, збільшуючи кількість сперматозоїдів та їх рухливість, підвищує рівень тестостерону. У жінок також поліпшує лібідо, стимулює овуляцію, сприятливо впливає на вазомоторні прояви при природному та посткастраційному клімактеричному синдромі внаслідок його балансуючої дії на гормональну активність.

Еспарцет (Onobrychis viciifolia)

Вид рослин родини Бобові (Fabaceae). До складу екстракту трави еспарцету входять флавоноїди (кемферол, астралгін, кверцетин, рутин), без азотистих сполук, білки, вуглеводи, ферменти, дубильні речовини, кумарин, птерокарпан (медікарпін), вітаміни - В, С, РР, мікроелементи - цинк, селен, залізо, кобальт, каротин, сахароза. Вміст жирних олій в еспарцеті сягає 8%. Прийому екстракту еспарцету оптимізує гормональний баланс та обмін речовин, порушених під впливом стресів, екстремальних умов і хронічних захворювань, та покращує захист системи біосинтезу статевих гормонів з метою підсилення статевої діяльності чоловіків і відновлення якості ерекції.

Коензим Q10

Коензим Q10 (убіхінон) – вітаміноподібна речовина, присутня у всіх живих клітинах організму, яка не лише надходить з їжею, а й синтезується в організмі. Відомо, що здатність організму синтезувати убіхінон знижується з віком. В результаті виникає швидка стомлюваність, погіршується робота серця, слабшає імунітет.

Убіхінон – натуральний антиоксидант, який входить до складу кожної клітини організму і виконує основну роль у виробленні та регуляції клітинної енергії, захисту від руйнувань, які наносяться вільними радикалами. Особливо важливим є вплив коензиму Q10 на серце і скелетні м'язи, які в своїй роботі потребують найбільшої енергії.

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування – джерело біологічно активних речовин рослинного походження та коензиму Q10; сприяє покращенню стану нервової системи, нормалізації функціонального стану статевої системи чоловіків та жінок, підтриманню оптимального рівня гормонального фону, підвищенню рівня тестостерону у чоловіків та прискоренню кровообігу, підвищенню фізичної витривалості та працездатності організму, прискоренню відновлення організму після навантажень.

Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітні, жінки у період лактації та діти до 18 років, тяжкі серцево-судинні і ниркові захворювання.

Способ применения и дозы

Дорослим з 18 років по 1 таблетці 2 рази на добу під час їди, запиваючи водою.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Застереження
Дієтична добавка «Мартінол» не призначена для людей, які не мають контролювати рівень холестерину в крові. Люди, які приймають ліки для зниження рівня холестерину в крові, мають споживати продукт лише під наглядом лікаря. Рекомендується регулярне споживання фруктів та овочів для підтримання в організмі належного рівня каротиноїдів

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Мартинол капсулы №60 (10х6)

По этому товару ещё нет отзывов