Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масла Эфирные Фасованные 10 мл, апельсин сладкий

Код: 26661
Масла Эфирные Фасованные 10 мл, апельсин сладкий
Цена от 46.00 до 46.00 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Масла

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масла Эфирные Фасованные 10 мл, апельсин сладкий

Состав

Опис

Ефірну олію солодкого апельсина отримують в процесі холодного віджиму цедри. Представлена олія допомагає впоратися з депресією і поганим настроєм. Також воно має характерні особливості, як:

  • антисептична дія;
  • є спазмолітиком;
  • допомагає в стимуляції імунітету;
  • надає заспокійливу дію;
  • хороший антидепресант.

Також засіб застосовується в косметологічних цілях. Часто масло є частиною складу різних масок, також масло додають в тоніки, шампуні та креми. Таке цитрусове масло допомагає в боротьбі із зморшками і пом'якшує шкіру обличчя і тіла, а також надає шикарного блиску волоссю.

Апельсинову ефірну олію, ціна якого не висока, в медицині також займає своє місце. Адже його ефект допомагає позбутися від подразнення на шкірі. Воно використовується і для обробки порожнини рота і застосовується в період застуди. Найбільш часто застосовується в аромалампах як профілактичні дії в період епідемій. Для кімнати з розмірами 10м2 цілком достатньо від 5 до 8 крапель ефірної олії апельсина. Повітря в приміщенні наповниться приємним цитрусовим ароматом, які цілюще впливає на настрій людини, надаючи позитивну дію.

Ефірна олія апельсина склад:
засіб, отриманий шляхом віджиму, вміщує в своєму складі такі компоненти, як лімонен (95%), ліналоол (0,2%), а-терпінеол (0,2%), дециловий альдегід (0,1%). Частина масла, що не піддається випаровуванню містить ауроптен. Протипоказаннями до застосування засоби виражена в індивідуальної нестерпності. Також варто пам'ятати про те, що не варто допускати прямі сонячні промені на шкіру після застосування даного ефірного масла протягом 1-го години

Регистрационные данные

Инструкция для: Масла Эфирные Фасованные 10 мл, апельсин сладкий

Производитель: ООО РосКосметика (Украина)

Регистрация: 05.03.02-04/30717

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масла Эфирные Фасованные 10 мл, апельсин сладкий

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: