Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика алоэ вера 50 мл

Код: 58243
Масло растительное Ароматика алоэ вера 50 мл
Цена от 138.50 до 203.60 грн

Наличие в 56 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика алоэ вера 50 мл

Состав

100% олія Алое Вера (Aloe Barbadensis Leaf Extract).

Опис

Олію Алое Вера отримують методом екстракції листя Алое Вера жирною фракцією соєвої олії. Алое Вера (Aloe Barbadensis) сімейства лілейних (Liliaceae) або алое справжнє -  це трав'яниста, багатолітня рослина з вузьким сизувато-зеленим листям, зібраним у розетки.

Саме ця рослина здавна культивувалася як лікарська. Батьківщина Алое Вера - Південна Африка.
Алое Вера згадується в староєгипетських папірусах, датованих ще 1500 г до н.е.

Древні культури Китаю, Індії, а також  давньоримські і старогрецькі лікарі широко використовували Алое Вера як лікувальний засіб.

Алое Вера згадується в Біблії, а одна з древніх легенд свідчить, що Олександр Македонський наказав завоювати острів Сокотро в Індійському океані, де була плантація Алое Вера, аби мати досить Алое Вера для лікування ран своїх воїнів.

Єгипетські цариці Клеопатра і Нефертіті використовували Алое Вера для захисту та надання свіжості і краси своїй шкірі.

Застосовується:

  • для зволоження шкіри;
  • для догляду за віковою шкірою;
  • при зморшках та в’янучій шкірі;
  • для щоденного догляду за шкірою рук і ніг;
  • для догляду за волоссям і шкірою голови.

Натуральна рослинна олія «Алое Вера» від ТМ «Ароматика» добре зволожує і допомагає швидко усунути сухість шкіри викликану екземою, псоріазом, сонячними опіками, обвітренням. Надає шкірі гладкість і еластичність, регенерує її. Допомагає при акне, опіках, порізах, саднах. Знімає свербіж при укусах комах і алергіях.

Як антиоксидантний і зволожуючий засіб олія Алое Вера уповільнює процеси старіння. Вона надає шкірі гладкість і еластичність, а також позбавляє від зморшок шляхом стимуляції синтезу каллагенових і еластинових волокон.

Це прекрасний засіб для догляду за волоссям та шкірою голови. Його застосовують як кондиціонер при сухості шкіри голови і від лупи.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття олії Алое Вера.

Способ применения и дозы

Олія Алое Вера може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення натуральною олією готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, пов'язок, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Олія для масажу при стриях (розтягах): до 1 столової ложки олії Алое Вера додати 5-7 крапель ефірної олії неролієвої. Нанести суміш на проблемні ділянки тіла і масажувати до повного вбирання.

Маска для  рук: 1 чайна ложка олії Алое Вера, 1 чайна ложка олії ромашкової, 1 чайна ложка олії лісового горіха. Суміш підігріти на водяній бані. Масажуючи втерти в шкіру рук.

Для масляних ванн збільшити кількість олії пропорційно в 10 разів. Олію підігріти на водяній бані і занурити руки на 10-15 хвилин. Суміш можна використовувати кілька разів.

Маска для сухого, пошкодженого волосся: 1 яєчний жовток, 1 чайна ложка олії Алое Вера, 2 чайних ложки оливкової олії, 10 крапель ефірної олії лавандової, 5 крапель ефірної олії шавлієвої. Нанести отриману суміш на волосся, укутати і залишити на 15 хвилин. Змити теплою водою.

Маска для зміцнення волосся: 1 чайна ложка олії Алое Вера, 1 чайна ложка олії реп'яхової, втирати в шкіру голови за 30 хвилин до миття  голови.

Маска-активатор для волосся: 2 столові ложки сухої гірчиці  залити 2 столовими ложками гарячої води. Додати 1 жовток, 2  столових ложки олії Алое Вера,  2 чайні  ложки цукру. Нанести по проділах на  шкіру голови. Аби  не пошкодити кінчики волосся – нанести на них злегка підігріту олію Алое Вера.

Маска для сухої шкіри обличчя: 2 чайні  ложки олії Алое Вера, 2 столових ложки вівсяної муки, 2 яєчних білка, 30 г меду, перемішати до отримання однорідної маси. Нанести на обличчя на 20 хвилин, змити маску теплою водою, а потім вмитися холодною водою.

Маска для в’янучої  шкіри: до 1 столової ложки олії Алое Вера додають 2 столових ложки розігрітого меду, розмішують і наносять на обличчя на 10-15 хвилин. Маска живить шкіру, зберігає хороший колір обличчя і попереджає утворення зморшок.

При подразненні на шкірі: очистити проблемну ділянку і нанести необхідну кількість олії Алое Вера.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика алоэ вера 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: