Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло Ароматика для эротического массажа 50 мл

Код: 62011
Масло Ароматика для эротического массажа 50 мл
Цена от 133.17 до 133.17 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло Ароматика для эротического массажа 50 мл

Состав

Олії натуральні: виноградних кісточок, мигдальна, персикових кісточок, жожоба; олії натуральні ефірні: грейпрфрутова, бергамотова, іланг-ілангова, санталова, шавлії мускатної, цитраль, лімонен, ліналоол, бензиловий спирт, бензілбензонат, бензілсаліцілат, цитронеллол, гераніол, евгенол.

Опис

Суміш приготовлена на основі натуральних жирних рослинних олій мигдалю, персикових кісточок, виноградних кісточок і жожоба з додаванням ефірних олій іланг-ілангу, сантала, грейпфрута, бергамота і мускатного шавлії. Суміш не містить консервантів, барвників і синтетичних добавок.

Властивості:

  • при еротичному масажі створює атмосферу інтиму, любові та гармонії;
  • допомагає розслабитися та налаштуватися на романтичний лад;
  • тонізує та живить шкіру.

Суміш проявляє властивості вираженого еротичного стимулятора. До її складу входять ефірні олії, які є визнаними афродизіаками. Їх активні компоненти регулюють рівень гормонів, підсилюють сексуальне бажання, підвищують потенцію.

Використання масажної суміші дозволяє вирішувати такі проблеми в сексуальній сфері, як фригідність і імпотенція. У жінок нормалізує менструальний цикл, стимулює вагінальну секрецію, усуває фригідність. Вважається, що олія допомагає зберегти пружність грудей після пологів. Для чоловіків застосування олії ефективне при простатитах, орахноїдіті і статевому безсиллі. Полегшує протікання клімаксу як у жінок, так і чоловіків.

Масаж даною сумішшю діє на нервову систему балансуюче. З одного боку є ефективним тонізуючим і антидепресивним засобом, усуває розумову і фізичну втому, додає бадьорості, допомагає впоратися зі станом пригніченості. З іншого боку, має виражену заспокійливу і релаксуючу дію, знімає емоційну напругу і дратівливість, позбавляє від відчуття неспокою, гніву, страху, допомагає вийти зі стану паніки і шоку. Поєднання цих властивостей дозволяє досягти збалансованого психо-емоційного стану - найкращого для досягнення інтимної гармонії.

Крім того, використання масажної суміші сприяє зниженню рівня холестерину в крові, зміцненню судинних стінок і оптимізації кровообігу. Олія активує імунну систему, усуває застійні і запальні процеси в органах дихання, має протизапальну дію на органи сечостатевої системи, сприяє виведенню шлаків з організму, знижує метеозалежність. Благотворно впливає як на жирну, так і на суху шкіру, перешкоджаючи її передчасному старінню, відновлюючи первозданну пружність і еластичність. Чудово дезодорує і ароматизує шкіру.

Противопоказания

Індивідуальне не сприйняття окремих компонентів олії.

Способ применения и дозы

Легкий масаж ерогенних зон тіла, у тому числі шиї, рук, ніг, вух, області сонячного сплетіння.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло Ароматика для эротического массажа 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов