Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика лиметтовое (лайм) 10 мл

Код: 58622
Масло эфирное Ароматика лиметтовое (лайм) 10 мл
Цена от 82.00 до 115.97 грн

Наличие в 21 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика лиметтовое (лайм) 10 мл

Состав

100% ефірна олія лімету (Citrus Aurantifolia Oil).

Опис

Ліметову (лаймову) ефірну олію отримують методом холодного віджиму шкірки плодів та гідродистиляції віджатих після отримання соку плодів лайма справжнього (кислого) - Citrus aurantifolia Swingle і лайма солодкого (лимона солодкого) - Citrus limetta Risso (сімейство рутові - Rutaceae).

Аромат: свіжий, солодкуватий, цитрусовий, близький до запаху свіжих плодів.

Дія: антисептична, противірусна, бактерицидна, седативна, спазмолітична, загальнозміцнююча, антиоксидантна, тонізуюча, ароматичний адаптоген, сексуальний стимулятор.

Ефірна олія лайму діє тонізуюче на імунну систему, захищає від інфекцій, дезинфікуючи і прекрасно очищаючи повітря в приміщеннях.

Як і інші цитрусові ефірні олії, вона забезпечує антисептичну, противірусну, бактерицидну, седативну, спазмолітичну, загальнозміцнюючу, антиоксидантну дії.

Лімет допоможе Вам відновити свій стан після перенесених захворювань або перемогти фізичну слабкість.

При використанні в аромалампах або ваннах лаймова олія позитивно впливає на емоційний фон. Бадьорить і тонізує, вона відмінно виводить з усіх пригноблених станів і депресії.

Але основний вплив олії - активізує і заспокоює одночасно - значно розширює сферу його впливу.

Олія з лайму зменшує набряклість, виводить з організму шлаки і, як і ефірна олія апельсину, застосовується як засіб від целюліту і для зниження зайвої ваги при схудненні.

Використовується в догляді за обличчям, щоб підвищити пружність і еластичність шкіри і підшкірних тканин, особливо його рекомендують застосовувати в літньому віці. Розгладжуючи зморшки, ліметова олія також надає шкірі красивий гомогенний колір і здоровий відтінок.

Може застосовуватися і для догляду за жирним волоссям або в якості природного дезодоранту.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття ліметової ефірної олії.

Можлива фотосенсибілізація – не наносити на шкіру менш ніж за 60 хвилин до прийому сонячних ванн.

Способ применения и дозы

Ліметова олія добре поєднується з такими оліями, як бергамотова, іланг-ілангова, трояндова, санталова, соснова, шавлії (в співвідношенні 1:1). Ці композиції можна використовувати для збагачення косметичних засобів, масажу, прийняття лазень, саун і ванн, випаровування в аромалампах.

Збагачення косметичних засобів

2-5 крапель олії ліметової або її суміші з іншими оліями додати до  10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніку, шампуню, ополіскувачу, маски і т.д.).

Масаж

4-6 крапель ліметової олії або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (жожоба, мигдалевої, персикових або виноградних кісточок та ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 4-6 крапель ліметової олії або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-20 хвилин.

Лазня і сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розпечене каміння 4-6 крапель олії розвести в 500 мл води.

Ароматизація приміщення

4-6 крапель ліметової олії або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури - 15-30 хвилин.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика лиметтовое (лайм) 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: