Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Фармаком грейпфрутовое 10 мл

Код: 26025
Масло эфирное Фармаком грейпфрутовое 10 мл
Цена от 39.00 до 87.99 грн

Наличие в 56 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Фармаком грейпфрутовое 10 мл

Состав

Ефірна олія Грейпфруту

Показания

Має дезінфікуючу, антисептичну, бактерицидну, очищуючу дію; покращує кровообіг, тонізує лімфатичну систему і сприяє процесам виведення токсичних речовин і шлаків з організму. Знімає набряк тканин, розслаблює напружені та втомлені м’язи, тонізує, заспокоює головний біль і служить профілактичним засобом від депресивних станів.

Ефірна олія грейпфруту рекомендується для покращення секреції і дренажних функцій сальних залоз, освітлення і відбілювання жирної шкіри. Чудово очищує і тонізує шкіру, перешкоджає утворенню камедонів. Олія грейпфруту відновлює природну секрецію при жирному волоссі, підвищує тонус волосся, при тривалому використанні усуває його підвищене забруднення і склеювання. Ця олія чудово зміцнює і живить волосся, надає йому здоровий і блискучий вигляд.

Противопоказания

Підвищена чутливість до цитрусових. Перед застосуванням проконсультуватися з ароматерапевтом.
Увага! Передозування може викликати подразнення на шкірі.

Способ применения и дозы

Методи застосування ефірних олій:

Аромалампи: найпростіший спосіб застосування ефірних олій у Вашому домі. За допомогою аромалампи можна створити в кожному приміщенні приємну для Вас атмосферу. Спочатку налийте в ємність теплої води, потім накапайте туди ефірну олію.

Компреси: налийте 200 мл води необхідної температури, додайте туди потрібну кількість олії. Змочіть в отриманій суміші тканину і прикладіть до шкіри на 5-10 хвилин.

Маски для обличчя: до 10 г запропонованої базової олії, попередньо відлитої у невелику ємність, що герметично закривається, додайте потрібні ефірні олії, чітко дотримуючись вказаних дозувань. Ретельно перемішайте – збагачена олія готова до застосування.

Аромаванна: температура води у ванні повинна бути 35-38 ° С. Ефірні олії, в залежності від рецепту, Ви можете попередньо розчинити у 100 мл молока або 1 ст. ложці меду, оптимальна тривалість прийому ванни становить 10-15 хвилин.

Масаж: на долоню нанести 10 крапель звичайної базової олії або крему. Додайте потрібну кількість ефірної олії. Розітріть суміш і робіть масаж.

Ефірна олія Грейпфруту:

  • аромалампа: 5-7 крапель на 15 м²;
  • ванни: 4-6 крапель;
  • масаж: 15-20 крапель на 100 мл олії основи;
  • компреси, примочки: 4-5 крапель на 200 мл води;
  • збагачення кремів, масок, тоніків: 3-5 крапель на 15 мл основи.

Условия хранения

Термін придатності

30 місяців

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Фармаком грейпфрутовое 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: