Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Фармаком лавандовое 5 мл

Код: 26032
Масло эфирное Фармаком лавандовое 5 мл
Цена от 48.59 до 73.00 грн

Наличие в 10 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Фармаком лавандовое 5 мл

Состав

Ефірна олія лаванди.

Показания

Ефірна олія лаванди має чудовий набір корисних для людського організму властивостей – надає протиопікову, противірусну, антисептичну, регенеруючу, противірусну, болезаспокійливу і заспокійливу дію. Знімає бронхоспазм; підсилює опір організму до перевтоми, викликає підвищену розумову активність, знімає нервову напругу.

Рекомендовано в лікувально-косметичних засобах для застосування в комплексній терапії при опіках, гнійних ранах, виразках, пролежнях. Як протизапальний засіб використовується для гігієни статевих органів. Є ефективним засобом від молі та для ароматизації приміщення.

Противопоказания

Підвищена чутливість до ефірних олій, вагітність.

Способ применения и дозы

Ефірна олія Лаванди:

  • аромалампа: 5-7 крапель на 15м²;
  • ванни: 4-7 крапель;
  • масаж: 15-20 крапель на 100 мл олії основи;
  • інгаляції: 1-3 краплі, тривалість — 5-6 хвилин.

Інгаляції: в посуд з широким горлом додати суміш ефірних олій відповідно до рецептури. Накрити голову і плечі махровим рушником, повільно і глибоко вдихати, процедуру повторити 2-3 рази.

Аромалампи: найпростіший спосіб застосування ефірних олій у Вашому домі. За допомогою аромалампи можна створити в кожному приміщенні приємну для Вас атмосферу. Спочатку налийте в ємність теплої води, потім накапайте туди ефірну олію.

Аромаванна: температура води у ванні повинна бути 35-38 ° С. Ефірні олії, в залежності від рецепту, Ви можете попередньо розчинити у 100 мл молока або 1 ст. ложці меду, оптимальна тривалість прийому ванни становить 10-15 хвилин.

Масаж: на долоню нанести 10 крапель звичайної базової олії або крему. Додайте потрібну кількість ефірної олії. Розітріть суміш і робіть масаж.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Фармаком лавандовое 5 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: