Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Адверсо кедровое 10 мл

Код: 26275
Масло эфирное Адверсо кедровое 10 мл
Цена от 50.60 до 128.00 грн

Наличие в 24 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Адверсо кедровое 10 мл

Состав

Ефірна олія кедрова -  усуває нервове тремтіння, невпевненість у собі, запалення шкіри, вугрові висипи, інфільтрати та стресові плями, висипання, пов'язані з гормональними змінами. Має відкашлюючу дію. Сприяє швидкій регенерації та ранозагоюванню.

Отримують методом гідродистиляції із деревних стружок різних видів кедра. Має легкий, свіжий, деревний, бальзамовий і теплий запах з гіркувато-димним відтінком.

Дія

  • антисептична, протисвербіжна, в’яжуча, омолоджуюча;
  • дезинфікує шкіру при вугрових висипаннях, підвищує її пружність;
  • знімає запалення, подразнення і свербіж шкіри при дерматиті, екземі, псоріазі, грибкових захворюваннях;
  • сприяє заживанню тріщин на шкірі і ран;
  • при жирному волоссі перешкоджає утворенню лупи і випадінню волосся;
  • відхаркуюча;
  • заспокійлива, загальнозміцнююча, зігріваюча;
  • створює почуття комфорту.

Показания

  • Бронхіт, гострі респіраторні захворювання, кашель;
  • страх, гнів, тривога, безсоння.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість кедрової олії. Не використовувати при підвищенній збудженості нервової системи, при вагітності і одночасно з хіміотерапією. Не перевищувати дозу.

Способ применения и дозы

Ідеальний засіб для догляду за проблемною шкірою, жирним волоссям, при випаданні волосся і лупі. Дія кедрової олії посилюється при додаванні ефірної олії розмарину (1:1) або евкаліпта і апельсина (1:1:1).

Збагачення косметичних засобів

5 крапель кедрової ефірної олії або суміші її з бергамотовою, кипарисовою або неролієвою і розовою ефірними оліями, які взяті в рівних пропорціях, змішати з одною столовою ложкою будь-якої рослинної олії (мигдальної, персикової, жожоба, виноградних кісточок та ін.) або обраного Вами крему. Ці композиції можна використовувати для аплікації при тріщинах на шкірі і ранах, для регуляції емоційного фону і при гострих респіраторних захворюваннях.

  • Ванни: в заповнену ванну (37-38°C) додати 4-7 крапель кедрової олії або однієї із композицій олій, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (меду, молока, морської чи кухонної солі). Тривалість процедури 10-20 хвилин.
  • Сауна: 5-10 крапель кедрової олії або однієї із композицій олій добавити в посудину з невеликою кількістю гарячої води і покласти її на верхню полицю парної.
  • Інгаляції: гарячі (2-3 краплі ефірної олії додати в ємність з гарячою водою, вдихати пару протягом 5-7 хвилин), холодні (2-3 краплі ефірної олії нанести на серветку і вдихати пару протягом 5-7 хвилин), застосовувати при гострих респіраторних захворюваннях.
  • Ароматизація приміщення: 5-7 крапель кедрової олії або однієї з композицій олій добавити в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Приміщення заповниться ароматом. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або добавити в горнятко з гарячою водою і покласти його на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хвилин.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Адверсо кедровое 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: