Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Адверсо эвкалиптовое 20 мл

Код: 26298
Масло эфирное Адверсо эвкалиптовое 20 мл
Цена от 119.00 до 150.00 грн

Наличие в 5 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Адверсо эвкалиптовое 20 мл

Состав

Ефірна олія евкаліпту є загальним антисептиком при застуді і грипі. Ефективна при синуситах, ранах, опіках. Відхаркуючий засіб при сухому кашлі та ОРЗ. Знищує воші та москіти.

Її отримують методом гідродистиляції з листя та пагонів різноманітних видів евкаліпту. Має сильний, свіжий, смолисто-терпкий, характерний запах із камфоровими тонами. Австралійське смолисте дерево великих розмірів. Евкаліпт кулястий досягає заввишки до 90 м, має подовжене ланцетоподібне листя. Австралійські аборигени називають це дерево «кіно» і забинтовують його листям глибокі рани.

Дія:

  • антисептична, бактерицидна, протизапальна;
  • регенеративна;
  • сильний регулятор емоційного фону;
  • засіб від комарів, москітів, мурах;
  • ароматизатор, дезодорант для санації приміщень, в тому числі і дитячих.

Показания

  • для догляду за проблемною шкірою, вугри, відкриті пори;
  • герпес, стафілококова інфекція, оперізуючий лишай, рани, опіки;
  • укріплення волосся, лупа, педикульоз;
  • грип, ангіна, бронхіт та інші;
  • профілактика інфекційних захворювань та гарячкового стану, що супроводжує їх;
  • біль в м’язах і суглобах (радикуліт, невралгії, ревматизм та інші), мігрень.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість запаху евкаліпту. Вагітним жінкам в перші місяці вагітності потрібно бути обережним при використанні цього засобу. Не застосовувати одночасно з хіміотерапією.

Способ применения и дозы

Евкаліптова олія використовується як в чистому вигляді, так і в поєднанні з іншими ефірними оліями: з лавандовою - при опіках та з сосновою - при гострих респіраторних захворюваннях. Олії беруться у співвідношенні 1:1. Ці композиції можна використовувати і для збагачення косметичних засобів, масажу, ванн, інгаляцій, ароматизації приміщень.

Збагачення косметичних засобів: 7-10 крапель евкаліптової олії або одної з композицій олій змішати з 10-15 г(мл) основи (крему, лосьйону, гелю, шампуню та інших).

Масаж: 4-5 крапель евкаліптової олії або одної з композицій олій змішати з 1-2 столовими ложками будь-якої рослинної олії (маслинової, мигдальної, кукурудзяної, олії пшеничних зародків) чи вибраного Вами крему.

Ванни: в наповнену ванну (37-38°C) добавити 4-7 крапель евкаліптової олії або одної з композицій олій, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської чи кухонної солі). Тривалість процедури 10-15 хвилин.

Інгаляції: 1-2 краплі евкаліптової олії добавити в посудину з гарячою водою, накритися рушником і глибоко вдихати пару протягом 3-7 хвилин. Очі при цьому повинні бути закриті.

Сауна: 5-7 крапель евкаліптової олії або одної з композицій олій добавити в посудину з невеликою кількістю гарячої води та поставити її на верхній стелаж парної.

Ароматизація приміщення: 2-5 крапель евкаліптової олії добавити в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. За відсутністю аромалампи олію можна накапати на серветку чи добавити в чашку з гарячою водою і поставити її на радіатор опалення.

Розчин від комах: 15 крапель ефірної олії розчинити в 20 мл спирту.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Адверсо эвкалиптовое 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: