Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло косметическое Ароматика осветляющее для лица 50 мл

Код: 58635
Масло косметическое Ароматика осветляющее для лица 50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Жидкости наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло косметическое Ароматика осветляющее для лица 50 мл

Состав

Натуральні рослинні олії: виноградних кісточок, жожоба; натуральні ефірні олії: грейпфрутова, лимонна, ромашкова блакитна.

Не містить консервантів, барвників і синтетичних добавок.

Опис

Олія косметична Ароматика AromaMagic освітляююча для обличчя приготовлена на основі натуральних рослинних олій виноградних кісточок і жожоба з додаванням грейпфрутової, лимонної і блакитної ромашкової ефірних олій. Не містить консервантів, барвників і синтетичних добавок.

Олія освітлює шкіру, усуває пігментні плями і веснянки, надає шкірі оксамитовий відтінок. Присутність в композиції олії жожоба забезпечує швидке проникнення ефірних олій і підсилює протизапальну їх дію. Активні речовини олій сприяють живленню і омолодженню шкіри.

Активні компоненти цієї аромакомпозіціі, тонізують шкіру, відновлюють її пружність і еластичність, розгладжують зморшки і запобігають зайву пігментацію. Ефірні олії лимона, грейпфрута і ромашки лікарської, що входять до складу ароматичної суміші, мають відбілюючий ефект для шкіри, роблять менш помітними веснянки, пігментні плями і купероз (судинний малюнок), блідою і тьмяною шкірі надають більш здоровий вигляд, а також попереджають появу нових пігментних плям.

Освітлююча олія допомагає вирішувати проблеми порушення пігментації, незалежно від причин їх виникнення (вік, перебування на сонці, генетичні фактори, гормональні порушення, побічні ефекти хімічних пілінгів, фотоеппіляціі, фотоомолодження, лазерної терапії, микродермобразии та ін.).

Завдяки збалансованій формулі олія не тільки дбайливо освітлює пігментні плями і вирівнює тон обличчя, але і покращує загальний стан шкіри. Відновлюючи тургор, сприяє зменшенню кількості зморшок. Олія надає шкірі ніжність, м'якість і шовковистість.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів масла.

Олія підходить для всіх типів шкіри, без вікових обмежень.

Способ применения и дозы

Щодня на очищену шкіру локально (на місце пігментації) нанести невелику кількість олії і втирати легкими масажними рухами. Засіб можна наносити не тільки на окремі пігментні плями, але і на великі області зі скупченням пігментних плям або веснянок на обличчі або області декольте. Для більшої ефективності частоту застосування олії можна збільшити до 2-3 разів на добу.

Оскільки до складу суміші входять натуральні речовини, що володіють фотосенсибілізуючою дією (підвищують чутливість шкіри до світла), слід утриматися від відвідування солярію і обмежити спільне перебування на сонці, а безпосередньо після процедури бажано не виходити на сонце протягом 1 - 2 годин.

Регистрационные данные

Инструкция для: Масло косметическое Ароматика осветляющее для лица 50 мл

Производитель: ОАО Золотоношский ПКФ для Ароматика, Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло косметическое Ароматика осветляющее для лица 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов