Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло Ароматика для успокаивающего массажа 50 мл

Код: 58610
Масло Ароматика для успокаивающего массажа 50 мл
Цена от 121.00 до 121.00 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло Ароматика для успокаивающего массажа 50 мл

Состав

Олії натуральні: виноградних кісточок, мигдальна, персикових кісточок, жожоба; олії натуральні ефірні: лавандова, валеріанова, геранієва, майоранова, ліналоол, амілціннамаль, бензиловий спирт, бензілціннамат, бензилбензоат, бензілсаліцілат, евгенол, гідроксіцітронеллаль.

Опис

Суміш приготовлена на основі натуральних жирних рослинних олій мигдалю, персикових кісточок, виноградних кісточок і жожоба з додаванням лавандової, валеріанової, геранієвої і майоранової ефірних олій. Суміш не містить консервантів, барвників і синтетичних добавок.

Властивості:

  • заспокоює, знімає дратівливість;
  • розслаблює та зігріває;
  • живить шкіру.

Олія для заспокійливого масажу є ефективним регулятором психо-емоційного стану. Комплекс речовин спеціально підібраних ефірних олій знижує рефлекторну збудливість, підсилює процеси гальмування в корі головного мозку і врівноважує процеси в центральній нервовій системі, а впливаючи на наднирники, знижує рівень стресу.

Масаж із застосуванням цієї олії усуває напади страху, емоційного збудження, занепокоєння, агресії, гніву, істеричних реакцій і надає загальну заспокійливу дію. Позбавляє від тривоги, втоми і безсоння. Викликає стан внутрішнього спокою й умиротворення. Прекрасний засіб для гіперактивних людей.

Застосування цієї аромакомпозиції покращує настрій, підвищує розумову і фізичну активність, сприяє концентрації уваги, відновлює душевну рівновагу, вселяє оптимізм, інтерес до життя і віру в себе. Допомагає впоратися з наслідками важких психологічних травм, перенести страждання і знайти душевну рівновагу в моменти глибокого суму і самотності. Усуває відчуття самотності і викликає відчуття душевного комфорту.

Крім того, масажна аромакомпозиція підвищує захисні сили організму і надає загальнооздоровчу дію. Олія стимулює крово- і лімфообіг, поліпшує мікроциркуляцію, усуває явища ішемії, покращує провідність міокарда, нормалізує серцевий ритм, знижує артеріальний тиск. Покращуючи кровообіг в тканинах, олія надає зігріваючу, протинабрякову і болезаспокійливу дію, що обумовлює його застосування при невралгіях, невритах, артритах, остеохондрозі, розтягненнях, ревматизмі. Стимулюючи кровотік, сприяє швидкому розсмоктуванню гематом.

Будучи активним спазмолітиком, масло знімає спазми судин, дихальних шляхів і травного тракту (аерофагія, напади кольок, спастичні запори), усуває м'язову напругу, знімає судоми, дає приємне відчуття тепла і розслаблення. Покращує обмінні процеси в клітинах шкіри, нормалізує роботу сальних і потових залоз. Має тонізуючий, пом'якшувальний і омолоджуючий ефект для будь-якого типу шкіри.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття окремих компонентів олії. Дотримуватись обережності при вагітності та епілепсії.

Способ применения и дозы

Олію наносити на попередньо очищену шкіру. Перед застосуванням олію бажано підігріти в гарячій воді протягом  1-2 хвилин.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло Ароматика для успокаивающего массажа 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов