Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло массажное Ароматика для похудения 50 мл

Код: 58638
Масло массажное Ароматика для похудения 50 мл
Цена от 99.32 до 123.81 грн

Наличие в 8 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло массажное Ароматика для похудения 50 мл

Состав

Олії натуральні: виноградних кісточок, мигдальна, персикових кісточок, жожоба; олії натуральні ефірні: апельсинова, кипарисова, ялівцева, розмаринова, лімонен, ліналоол, кумарин.

Опис

Суміш приготовлена на основі натуральних жирних рослинних олій мигдалю, персикових кісточок, виноградних кісточок і жожоба з додаванням розмаринової, апельсинової, кипарисової та ялівцевої ефірних олій. Суміш не містить консервантів, барвників і синтетичних добавок.

Властивості:

  • живить та пом’якшує шкіру;
  • сприяє покращенню контурів тіла при масажі;
  • тонізує шкіру;
  • сприяє покращенню еластичності шкіри;
  • відновлює бар’єрні функції епідермісу.

Олія стимулює лімфо і кровообіг, усуває набряклість, сприяє виведенню надмірної рідини з тканин і очищенню організму від шлаків і токсинів. Регулює водно-сольовий, вуглеводний і жировий обмін. Сприяє розщепленню жирів і зниження маси тіла при ожирінні. Попереджає появу розтяжок шкіри при швидкій втраті ваги. Суміш застосовують для так званого силует-масажу, що дозволяє провести м'язову корекцію фігури.

Застосування масажної олії оказує на організм загальностимулюючу дію, швидко і ефективно тонізує нервову систему, допомагаючи подолати млявість і сонливість, що виникають в результаті перевантаженості шлаками. Балансуючи психо-емоційний стан, надає сприятливу дію при функціональних розладами нервової системи: ефективно знімає нервову напругу і занепокоєння, усуває гнів, допомагає позбутися нав'язливих думок, підвищує настрій і працездатність, відновлює сон.

Масажна суміш є потужним вегеторегулятором. Її застосування ефективно при нейроциркуляторній дистонії, ішемічній хворобі серця та порушенні мозкового кровообігу. Сприяючи зниженню рівня холестерину в крові, олія перешкоджає розвитку атеросклерозу. Допомагає при подагрі, артритах, ішіасі і ревматизмі.

Активні компоненти суміші мають протизапальну дію на органи сечовиділення і репродукції, сприяють нормалізації менструального циклу і ослабленню передменструальної напруги.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття окремих компонентів олії; епілепсія, вагітність, гострі захворювання нирок.

Способ применения и дозы

Загальний масаж.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло массажное Ароматика для похудения 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов