Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Адверсо мускатного ореха 5 мл

Код: 30204
Масло эфирное Адверсо мускатного ореха 5 мл
Цена от 62.70 до 113.50 грн

Наличие в 4 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Адверсо мускатного ореха 5 мл

Состав

Ефірна олія мускатного горіха ефективна при випаданні і пошкодженні волосся. Підвищує статеву активність як чоловіків, так і жінок, має кровоспинну, антисептичну дію, активізує роботу серця, стимулює центральний і периферійний кровообіг; в комплексі ароматерапії має зігріваючу і болезаспокійливу дію при невралгії, зубному, м'язовому та суглобовому болю, бронхітах і ГРЗ.

Походить рослина з Південної Америки, Південної і Південно-Східної Азії. Має теплий, п’янкий, солодкувато-терпкий, трохи мускусний, злегка перцевий запах.

Підсилює працездатність, знімає розумову втому. Збільшує продуктивність мислення і ємкість пам’яті. Може використовуватися як засіб проти непритомності. Ефірна олія мускатного горіха наповнює енергією, надихає, підвищує яскравість сприйняття світу. Знімає нервове збудження і стрес, допомагає швидко оговтатись після конфліктів і образ. Аромат медитації. Усуває істеричні установки і жалість до себе.

Розвиває волю, допомагає досягнути успіх у досягненні поставлених цілей.

Олія мускатного горіха вважається косметичним хірургом, що знімає в’ялість шкіри і що омолоджує її клітини. Відновлює росткову зону волосся, ефективна при випаданні і пошкодженні волосся.

Дія

Підвищує статеву активність як чоловіків, так і жінок, має стійку репутацію активного афродизіака; кровоспинна, антисептична, протимікробна, протигрибкова, відхаркувальна, спазмолітична, болезаспокійлива, антиоксидантна, загальностимулююча, тонізуюча, кардіологічна.

Активізує роботу серця, стимулює центральний і периферійний кровообіг; допомагає швидко розігрітися і підвищує ефективність занять спортом.

Використання комплексу ароматерапії надає зігріваючу і болезаспокійливу дія при невралгії, зубному, м’язовому і суглобовому болю, бронхітах і ГРЗ.

Показания

Застосовується при розумовій перевтомі,  артритах, невралгії, остеохондрозі, подагрі, для догляду за старіючою шкірою і як засіб від зморшок на обличчі і шиї, бронхіті, гострих респіраторних захворюваннях.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

  • Для масажу: 5-10 крапель на 10 мл базисної рослинної олії.
  • Для збагачення кремів і тоніків: 2-3 краплі на 10 мл основи.
  • Для інгаляцій: 1-2 краплі.
  • В аромалампу: 2-3 краплі.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Адверсо мускатного ореха 5 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: