Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика ромашковое 20 мл

Код: 58204
Масло растительное Ароматика ромашковое 20 мл
Цена от 52.95 до 107.13 грн

Наличие в 61 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика ромашковое 20 мл

Состав

100% олія ромашки (Chamomolla Recutita Flower Extract).

Опис

Ромашкову олію одержують методом екстракції з квітів ромашки аптечної (лікарської) (Matricária recutíta родина Айстрові (Asterceae), або Складноцвіті (Compsitae)). Ромашка росте на  всій території Європи, переважно  в Україні та Росії.

За уявленнями стародавніх, запах ромашки нагадує яблуневий і Плінієм старшим ромашка була названа земляним яблуком (chamomilla). Англійська назва ромашки походить від словосполучення "слава дня", оскільки її квіти розкриваються з першим промінням сонця. Російська назва пішла від латинського «romana» - «римська» і запозичена з польської мови.

Ромашка належить до числа найдавніших і популярніших лікарських рослин. Як засіб, заспокоюючий суглобові болі та судоми, її рекомендували Гіппократ і Діоскорід.

Олію ромашкову широко застосовують в різних парфумерно-косметичних виробах, особливо призначених для догляду за дитячою шкірою.

Застосовується:

  • для догляду за шкірою всіх типів;
  • для догляду за дитячою шкірою;
  • для догляду за волоссям.

Натуральна рослинна олія «Ромашкова» від ТМ «Ароматика» з природним високим (до 20%) вмістом азупена, володіє яскраво вираженими антисептичними, антиалергенними, регенеруючими властивостями.

Ефективна при герпетичному і вугровому висипі, прискорює відновлення тканин при ранах, що довго не загоюються, опіках шкіри, сухій екземі, пітнику.

Олія може застосовуватися при догляді за шкірою дітей з метою запобігання подразнень шкіри різного походження; для догляду за сухою, подразненою, чутливою шкірою; для омолодження шкіри, що в'яне, воно надає їй свіжість і гарний природний колір.

Олія ромашки зміцнює і додає більшого об'єму тонкому, м'якому волоссю.

Застосовується для профілактики випадіння волосся, вона стимулює ріст волосся, живить, сприяє його освітленню.

Засіб знімає втому і набряки, ефективний при масажі шиї і для підтяжки шкіри в області декольте.

Противопоказания

Індивідуальна не сприйняття ромашкової олії.

Способ применения и дозы

Ромашкова олія може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення  готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Для використання натуральних  рослинних  олій в косметології при виробництві кремів і іншої продукції, для додавання в готові креми, для масажів з оліями рекомендуються  лише рафіновані олії тому, що:

  • рафінована олія більш м'яко діє на шкіру (з нею зменшується ризик виникнення подразнення);
  • вона не має запаху (не спотворює аромату косметичного засобу, не дає алергічних реакцій);
  • має триваліший термін зберігання.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Масаж: змішати 3 столові ложки олії ромашкової та 3 столові ложки олії оливкової або змішати 1/3 частину олії ромашкової, 1/3 частину олії оливкової та 1/3 частину олії волоського горіха, нанести кілька крапель на кінчики пальців рук і легкими масуючими рухами втерти в шкіру.

Олія  для шкіри: 1 столову ложку олії ромашкової, 2 краплі ефірної олії ялівцевої, 1 краплю ефірної олії мандаринової, 1 краплю ефірної олії ліметової змішати і наносити на очищену шкіру. Користуватися олією 2 рази на тиждень.

Олія для догляду за волоссям: 2 столові ложки оливкової олії, 2 столові ложки ромашкової олії, 4 краплі ефірної олії розмаринової і 6 крапель ефірної олії кедрової. Суміш втерти у волосся і шкіру голови та залишити на 20 хвилин. Змити шампунем.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика ромашковое 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: