Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика аргана 50 мл

Код: 62004
Масло растительное Ароматика аргана 50 мл
Цена от 165.34 до 305.37 грн

Наличие в 78 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика аргана 50 мл

Состав

100% олія аргану (Argania Spinosa Kernel Oil).

Опис

Олію аргану одержують методом холодного пресування з подальшим дезодоруванням із кісточок плодів дерева арганія колюча (Argania spinosa, сімейство Сапотові (Sapotaceae)). Росте арганія переважно в Марокко. Це унікальне дерево, яке більше ніде не зустрічається в світі - справжнє багатство Сходу.

Олію аргану має в своїй аптечці кожен марокканський народний цілитель. Бербери вважають, що олія наділена унікальними цілющими властивостями. За свідченням марокканського історика Абдельхаді Тазі, експорт арганової олії на Близький Схід розпочався ще в VIII столітті н.е. У той час це був вкрай дорогий товар.

Процес її отримання був і залишається вельми трудомістким. З 100 кг насіння одержують від 1 до 2 кг олії — це найрідкісніша рослинна олія у світі.

Застосовується:

  • для щоденного догляду за всіма типами шкіри;
  • для догляду за волоссям;
  • для щоденного догляду за шкірою рук і ніг;
  • для догляду за нігтями.

Натуральна рослинна олія «Аргану» від ТМ «Ароматика», з природним вмістом насичених жирних кислот і вітміну Е, має високу ефективність впливу на всі життєві функції шкіри, регенеруючі і живлячі властивості.

Сприяє омолодженню шкіри, розгладжує зморшки без відчуття стягнутості, застосовується для пом'якшення і зволоження шкіри, захисту її від пересихання і подразнення. Олія аргану підходить для догляду за ніжною, чутливою шкірою і шкірою навколо очей.

Рекомендується при догляді за обвітреною шкірою і після сонячних опіків, для загоєння саден і ран, профілактики утворення шрамів, для профілактики появи розтяжок після вагітності і при зниженні ваги (підвищує пружність тіла).

Перешкоджає випадінню волосся, зміцнює коріння. Засіб використовується також для полегшення м'язового болю при ревматизмі, артриті.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття олії аргану.

Способ применения и дозы

Олія аргану може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення натуральною олією готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, пов'язок, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Масаж: рекомендується в суміші з олією чорного тмину в пропорції 1:1. Кілька крапель суміші нанести на кінчики пальців рук і легкими масуючими рухами втирати в шкіру.

Душ або ванна: в основу (гель для душу, піна для ванн) додати 7-8 крапель олії аргану.

Олія для моделюючого масажу: до 1 столової ложки олії аргану додати 5-7 крапель ефірної олії неролієвої. Суміш нанести на проблемні ділянки тіла і масажувати до повного вбирання.

Маска для  рук: 1 чайна ложка олії аргану, 1 чайна ложка олії ромашкової, 1 чайна ложка олії лісового горіха. Суміш підігріти на водяній бані. Масажуючи, втерти в шкіру рук.

Для ванночок збільшити кількість олії пропорційно в 10 разів. Олію підігріти на водяній бані і занурити руки на 10-15 хвилин. Суміш можна використовувати декілька разів.

Маски для сухого, пошкодженого волосся:

  • 1 яєчний жовток, 1 чайна ложка олії аргану, 2 чайні ложки оливкової олії, 10 крапель ефірної олії лавандової, 5 крапель ефірної олії шавлієвої. Нанести суміш на волосся, укутати і залишити на 15 хвилин. Змити теплою водою;
  • 1 чайна ложка олії аргану, 1 чайна ложка олії реп'яхової. Перед миттям голови суміш втерти в шкіру і залишити на  30 хвилин.

Маска для сухої шкіри обличчя: 0,5 чайної ложки олії аргану, 2 столові ложки вівсяного борошна, 2 яєчні білки, 30 г меду, перемішати до отримання однорідної маси. Нанести на обличчя на 20 хвилин, змити маску теплою водою, а потім вмитися холодною водою.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика аргана 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: