Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика грецкого ореха 50 мл

Код: 62008
Масло растительное Ароматика грецкого ореха 50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика грецкого ореха 50 мл

Состав

100% олія волоського горіха (Juglans Regia Seed Oil).

Опис

Олію волоського горіха отримують методом холодного пресування із подальшою рафінацією з ядер волоських горіхів (Júglans régia родина Горіхові (Juglandaceae)). Народні назви волоського горіха: Христов горіх, кам'яний горіх, чужоземний горіх. Культивується  в Європі та Середній Азії.

Приблизно десять століть назад ці плоди привозили на Русь грецькі купці. З тих пір і закріпилася за ними назва «грецькі». У середньовіччі була поширена думка, що волоський горіх допомагає від головних болів, оскільки формою він нагадує людський мозок. Навіть сьогодні назва волоського горіха в Афганістані звучить charmarghz, що означає "чотири мозку".

А старогрецький історик Геродот стверджував, що жерці Стародавнього Вавилону забороняли простим людям їсти волоські горіхи, оскільки вважалося, що вони позитивно впливають на розумову діяльність, а це простолюдинам ні до чого.

Застосовується:

  • для догляду за всіма типами шкіри, особливо сухою;
  • для догляду за чутливою і схильною до подразнень шкірою;
  • для догляду за проблемною шкірою;
  • для догляду за губами;
  • для щоденного догляду за шкірою рук і ніг;
  • для догляду за волоссям.

Натуральна рослинна олія «Волоського горіха» від ТМ «Ароматика» з природним вмістом каротиноїдів, вітамінів В1, В2, Р і рекордним вмістом вітаміну Е, має живильні, зволожуючі і захисні властивості.

Рекомендується для тонізації, живлення та пом'якшення сухої, чутливої і схильної до подразнень шкіри. Швидко вбирається, надає шкірі шовковистість, покращує колір. Допомагає отримати гарну рівну засмагу.

Засіб рекомендується використовувати для загоєння ран, тріщин, опіків, а також для зміцнення кровоносних судин і профілактики варикозного розширення вен.

Допомагає при лікуванні запальних і грибкових захворювань шкіри і слизових оболонок.

Противопоказания

Індивідуальне не сприйняття олії волоського горіха.

Способ применения и дозы

Олія волоського горіха може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення  готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, пов'язок, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Збагачення косметичних засобів: до 10 мл крему, 10 мл тоніку або лосьйону додати 5-10 мл олії волоського горіха; 7-10 мл олії волоського горіха  додати до 100 мл шампуню або бальзаму для волосся.

Масаж: змішати 10-15 мл олії волоського горіха і 4-6 крапель ефірної олії мандаринової або лавандової, або іланг-ілангової. Нанести на шкіру легкими масажуючими рухами.

Маска для комбінованої і жирної шкіри: в 10 мл олії волоського горіха додати 3 краплі ефірної  олії  лимона і трохи косметичної глини. Отриману суміш витримати на обличчі 20 хвилин, змити прохолодною водою.

Олія для  проблемної  шкіри: змішати 1 столову ложку олії волоського горіха, 5 крапель ефірної олії чайного дерева, 3 краплі ефірної олії чебрецевої, 2 краплі ефірної олії мелісової, 2 краплі ефірної олії розмаринової. Отриману суміш наносити щодня на проблемні ділянки шкіри легкими масажуючими рухами, залишки знімати серветкою.

Олія для сухої, чутливої шкіри  обличчя: 1 чайна ложка олії волоського горіха, 1 чайна ложка  кедрової олії, 1 чайна ложка олії обліпихової. Отриману суміш наносити на очищену шкіру обличчя на ніч, залишки олії знімати серветкою.

Догляд за губами: щодня 1-2 рази на день змащувати губи олією волоського горіха.

Маска для рук: 2 чайні ложки картопляного пюре, 1 чайна ложка олії волоського горіха, 1 чайна ложка олії авокадо. Отриману суміш нанести на руки, через 15 – 20 хвилин змити теплою водою.

Маска для волосся: змішати 1 збите яйце, 1 ложку олії волоського горіха і стільки ж меду. Суміш наносять на волосся під плівку, загортають теплою тканиною, а через 30 хвилин змивають.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика грецкого ореха 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: