Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика ромашковое 50 мл

Код: 62060
Масло растительное Ароматика ромашковое 50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика ромашковое 50 мл

Состав

100% олія ромашки (Chamomolla Recutita Flower Extract).

Опис

Ромашкову олію одержують методом екстракції з квітів ромашки аптечної (лікарської) (Matricária recutíta родина Айстрові (Asterceae), або Складноцвіті (Compsitae)). Ромашка росте на  всій території Європи, переважно  в Україні та Росії.

За уявленнями стародавніх, запах ромашки нагадує яблуневий і Плінієм старшим ромашка була названа земляним яблуком (chamomilla). Англійська назва ромашки походить від словосполучення "слава дня", оскільки її квіти розкриваються з першим промінням сонця. Російська назва пішла від латинського «romana» - «римська» і запозичена з польської мови.

Ромашка належить до числа найдавніших і популярніших лікарських рослин. Як засіб, заспокоюючий суглобові болі та судоми, її рекомендували Гіппократ і Діоскорід.

Олію ромашкову широко застосовують в різних парфумерно-косметичних виробах, особливо призначених для догляду за дитячою шкірою.

Застосовується:

  • для догляду за шкірою всіх типів;
  • для догляду за дитячою шкірою;
  • для догляду за волоссям.

Натуральна рослинна олія «Ромашкова» від ТМ «Ароматика» з природним високим (до 20%) вмістом азупена, володіє яскраво вираженими антисептичними, антиалергенними, регенеруючими властивостями.

Ефективна при герпетичному і вугровому висипі, прискорює відновлення тканин при ранах, що довго не загоюються, опіках шкіри, сухій екземі, пітнику.

Олія може застосовуватися при догляді за шкірою дітей з метою запобігання подразнень шкіри різного походження; для догляду за сухою, подразненою, чутливою шкірою; для омолодження шкіри, що в'яне, воно надає їй свіжість і гарний природний колір.

Олія ромашки зміцнює і додає більшого об'єму тонкому, м'якому волоссю.

Застосовується для профілактики випадіння волосся, вона стимулює ріст волосся, живить, сприяє його освітленню.

Засіб знімає втому і набряки, ефективний при масажі шиї і для підтяжки шкіри в області декольте.

Противопоказания

Індивідуальна не сприйняття ромашкової олії.

Способ применения и дозы

Ромашкова олія може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення  готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Для використання натуральних  рослинних  олій в косметології при виробництві кремів і іншої продукції, для додавання в готові креми, для масажів з оліями рекомендуються  лише рафіновані олії тому, що:

  • рафінована олія більш м'яко діє на шкіру (з нею зменшується ризик виникнення подразнення);
  • вона не має запаху (не спотворює аромату косметичного засобу, не дає алергічних реакцій);
  • має триваліший термін зберігання.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Масаж: змішати 3 столові ложки олії ромашкової та 3 столові ложки олії оливкової або змішати 1/3 частину олії ромашкової, 1/3 частину олії оливкової та 1/3 частину олії волоського горіха, нанести кілька крапель на кінчики пальців рук і легкими масуючими рухами втерти в шкіру.

Олія  для шкіри: 1 столову ложку олії ромашкової, 2 краплі ефірної олії ялівцевої, 1 краплю ефірної олії мандаринової, 1 краплю ефірної олії ліметової змішати і наносити на очищену шкіру. Користуватися олією 2 рази на тиждень.

Олія для догляду за волоссям: 2 столові ложки оливкової олії, 2 столові ложки ромашкової олії, 4 краплі ефірної олії розмаринової і 6 крапель ефірної олії кедрової. Суміш втерти у волосся і шкіру голови та залишити на 20 хвилин. Змити шампунем.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика ромашковое 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: