Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика бергамотовое 5 мл

Код: 58594
Масло эфирное Ароматика бергамотовое 5 мл
Цена от 62.76 до 113.00 грн

Наличие в 130 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика бергамотовое 5 мл

Состав

100% ефірна олія бергамоту (Citrus Bergamia Peel Oil Expressed).

Опис

Бергамотову ефірну олію отримують методом холодного пресування з шкірки стиглих плодів вічнозеленого дерева бергамота - Citrus bergamia Risso (сімейство рутові - Rutaceae).

Аромат: лимонно-пряний, солодкий, вишуканий, освіжаючий, з легким бальзамічним відтінком.

Дія: антисептична, протизапальна, антидепресивна, фотосенсибілізуюча, відновлююча, зволожуюча, живильна, звужує пори, нормалізує секрецію сальних і потових залоз, тонізує, освітлює шкіру.

Бергамотову ефірну олію використовують для нормалізації секреції сальних і потових залоз при жирній і змішаній шкірі, для дренування, освітлення шкіри, зняття запалень і подразнень, щоб вивести прищики. Тому масло рекомендують використовувати для чутливої, а також проблемної шкіри обличчя в підлітковому віці. Для догляду за жирною шкірою найкраще робити ароматичні маски і аромавмивання з цілющею олією. Олія також знімає свербіж і подразнення при обвітренні шкіри, усуває підвищену пітливість.

Завдяки своїм живильним і антимікробним властивостям, бергамот часто стає основним компонентом засобів, які доглядають за волоссям.

Цитрусова олія оздоровлює шкіру голови, знімає свербіж і роздратування, знищує шкідливі мікроби і інфекції, ефективно протистоїть розвитку лупи.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття бергамотової ефірної олії.

Можлива фотосенсибілізація, не наносити на шкіру менше ніж за 60 хвилин до прийому сонячних ванн.

Способ применения и дозы

Ефірна бергамотова олія добре поєднується з геранієвою, кедровою, кипарисовою, лавандовою, лимонною, трояндовою, евкаліптовою ефірними оліями. Ці композиції можна використовувати для масажу, ванни, ароматизації приміщень.

Збагачення косметичних засобів

2-5 крапель ефірної бергамотової олії (або її суміші з іншими ефірними оліями в рівних частинах) змішати з 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, лосьйону, маски, шампуню, бальзаму та інші).

Масаж

4-6 крапель ефірної бергамотової олії змішати з 1-2 столовими ложками рослинної олії-основи (мигдальної, пшеничних зародків, авокадо, жожоба, виноградних кісточок, персикових кісточок та інші) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 4-6 крапель ефірної бергамотової олії попередньо змішаної з 1-2 столовими ложками емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Час процедури 10-15 хвилин.

Сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розжарені камені 3-5 крапель ефірної бергамотової олії розвести в 500 мл води.

Ароматизація

Ефірна бергамотова олія відмінно дезодорує приміщення. 3-7 крапель (на 15 м2) ефірної бергамотової олії або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хвилин.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика бергамотовое 5 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: