Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика лавандовое 20 мл

Код: 62089
Масло эфирное Ароматика лавандовое 20 мл
Цена от 121.00 до 209.50 грн

Наличие в 344 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика лавандовое 20 мл

Состав

100% ефірна олія лаванди (Lavandula Angustifolia Oil).

Опис

Лавандову ефірну олію отримують методом парової дистиляції з суцвіть лаванди вузьколистої, або (синоніми) лаванди справжньої, лаванди звичайної, лаванди лікарської - Lavandula anqustifolia Mill., або (синоніми) Lavandula vera D.C., Lavandula offiсіnalis Chaix. (Сімейство ясноткові - Lamiacea).

Аромат: м'який, свіжий, тонкий, легкий, чистий, квітковий, як у свіжих квіток лаванди з деревним відтінком.

Дія: бактерицидна, антисептична, спазмолітична, антисклеротична, антитоксична, протизапальна, антиоксидантна, знеболювальна, гіпотензивна, заспокійлива, дезодоруюча.

Ефірна олія лаванди застосовується при інфекціях носоглотки, дихальних і сечовивідних шляхів, стоматиті, неврастенії, стресі, безсонні, дратівливості, гніві, перепадах в настрої, кардіоневрозі, клімактеричних проблемах, м'язових і суглобових болях, ранах, опіках, наривах, екземі, дерматитах, виразках, мікозах, герпесі, лупі, випадінні волосся.

Підходить для догляду за чутливою, втомленою, а також жирною і проблемною шкірою. Допомагає доглядати за сухою шкірою, зменшує запалення і позбавляє шкіру від токсинів. Освіжає епідерміс, стимулює процеси регенерації.

Є м'яким імуномодулятором і радіопротектором. Володіючи седативними і антидепресивними властивостями, має виражений вплив на емоційний фон.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття ефірної олії лавандової.

Не застосовувати одночасно з йодо- і залізовмісними препаратами і хіміотерапією.

Дотримуватися обережності при вагітності і епілепсії.

Способ применения и дозы

Лавандова олія добре поєднується з іланг-іланговою, пачулієвою, евкаліптовою оліями в співвідношенні 1:1:1:1. Цю композицію можна використовувати для збагачення косметичних засобів, для масажу, ванн, аромаламп.

Збагачення косметичних засобів

3-5 крапель лавандової олії або її суміші з іншими оліями змішати з 10 г (мл) основи (рослинної олії, крему, лосьйону, тоніка, шампуню і інші)

Масаж

5-8 крапель лавандової олії або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (оливкової, мигдальної, кукурудзяної, пшеничних зародків і ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 5-8 крапель лавандової олії або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-15 хвилин.

Сауна

5-10 крапель лавандової олії або її суміші з іншими оліями  додати в ємність з невеликою кількістю гарячої води і помістити на верхній стелаж парилки.

Ароматизація приміщення

5-7 крапель лавандової олії або композиції олій додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи можна нанести олію на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика лавандовое 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: