Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика мандариновое 20 мл

Код: 62095
Масло эфирное Ароматика мандариновое 20 мл
Цена от 84.13 до 144.43 грн

Наличие в 11 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика мандариновое 20 мл

Состав

100% ефірна олія мандарину (Citrus Nobilis Oil).

Опис

Мандаринову ефірну олію отримують пресуванням зі свіжої шкірки плодів мандарина - Citrus unshiu L. (Swingle) Marcow. або Citrus reticulata Blanco (сімейство рутові - Rutaceae).

Аромат: легкий, веселий, святковий, ніжний, теплий, пікантний, фруктово-солодкий, з квітковими нотами, що викликає до себе симпатію з першого вдиху.

Дія: антисептична, спазмолітична, сечогінна, проносна, жовчогінна, седативна, м'яка гіпотензивна, загальнозміцнююча, тонізуюча для шкіри, заспокійлива, цитофілактична.

Ефірна олія мандарину стимулює і тонізує травлення, налагоджує роботу печінки і шлунку, заспокоює кишкові розлади, підвищує імунітет, знижує хворобливі відчуття в м'язах і суглобах.

Засіб виявляє загальну очищаючу дію, стимулює апетит і сприяє відновленню після хвороб.

Ефірна олія поліпшує кровообмін, усуває запалення і кровоточивість ясен. Активно виводить зайву рідину, тим самим протистоїть скупченню зайвих кілограмів.

Мандариновий ефір володіє загальнозміцнюючою і оздоровлюючою дією, відновлює сили, є прекрасним засобом від загальної слабкості. Є заспокійливим засобом і сприятливо впливає на нормалізацію сну.

Мандаринова олія є тонізуючим і стимулюючим засобом, служить профілактикою старіння, доглядаючи за шкірою, що в'яне, знімає набряклість, запобігає появі розтяжок, згладжує шрами і відбілює пігментовану шкіру.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття ефірної олії мандаринової.

Не наносити на шкіру за 60 хвилин до прийому сонячних ванн.

Способ применения и дозы

Мандаринова ефірна олія добре поєднується з оліями коричною, санталовою, шавлії (мускатної та лікарської). Ці композиції можна використовувати для збагачення косметичних засобів, масажу, ванн, ароматизації приміщень.

Збагачення косметичних засобів

5 крапель мандаринової оліїабо однієї з вищезгаданих сумішей олій на 15 г або 15 мл основи (рослинної олії, крему, тоніка, лосьйону, шампуню).

Масаж

5-7 крапель ефірної олії або однієї з вищевказаних сумішей олій змішати з 12 столовими ложками будь-якої рослинної олії (жожоба, мигдальної, персикових кісточок, виноградних кісточок та інші) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 6-7 крапель ефірної олії або однієї з вищевказаних композицій олій, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-20 хвилин.

Ароматизація приміщення

5-7 крапель мандариновоъ ефірної олії бо однієї із сумішей ефірних олій додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи можна нанести масло на серветку або додати  в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури - 15-30 хвилин.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика мандариновое 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: