Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика розового дерева 10 мл

Код: 58068
Масло эфирное Ароматика розового дерева 10 мл
Цена от 83.21 до 143.61 грн

Наличие в 177 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика розового дерева 10 мл

Состав

100% ефірна олія рожевого дерева (Aniba Rosodora Wood Oil).

Опис

Рожевого дерева ефірну олію отримують методом парової дистиляції з подрібненої деревини (стружки) рожевого, або червоного дерева - Aniba rosaeodora Ducke. (Сімейство лаврові - Lauraceae).

Аромат: свіжий, лісовий, квітковий з тоном конвалії, солодкий, трохи гіркувато-пряний, пікантний.

Дія: антибактеріальна, фунгіцидна, противірусна, антисептична, заспокійлива, тонізуюча, антидепресивна, регенеруюча, болезаспокійлива, спазмолітична, антиконвульсивна, дезодоруюча, інсектицидна, ароматичний адаптоген, афродизіак.

Ефірна олія рожевого дерева нормалізує обмін речовин, виводить з організму шлаки, знижує артеріальний тиск.

Має протизапальну і пом'якшувальну дію на органи дихання, усуває бронхоспазми, полегшує хронічний кашель і кашель курця, дає хороший ефект при сильному, болісному кашлі астматичного характеру. Знижує артеріальний тиск, оптимізує мозковий кровообіг.

Ефективна при мігрені і частих головних болях різної етиології, особливо що супроводжуються блювотою. Рожевого дерева олія стимулює діяльність мозку.

Володіє відмінними заспокійливими і тонізуючими властивостями. Піднімає настрій, відновлює душевну рівновагу, знімає втому. Визнаний афродизіак.

Підвищує пружність шкіри, усуває зморшки, судинний малюнок і купероз, формує гомогенне забарвлення шкіри. Підходить практично для всіх типів шкіри і дає прекрасний оздоровчий ефект.

Олія вважається хорошим репелентом.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття ефірної олії рожевого дерева.

З обережністю застосовувати при вагітності, гастритах, виразковій хворобі, при гострих захворюваннях нирок.

Способ применения и дозы

Олія рожевого дерева добре поєднується з ліметовою, неролієвою, санталовою оліями в співвідношенні 1:1:1:1. Цю композицію можна використовувати для збагачення косметичних засобів, для масажу, ванн, аромаламп.

Збагачення косметичних засобів

2-5 крапель олії рожевого дерева або її суміші з іншими оліями змішати з 10 г (мл) основи (рослинної олії, крему, лосьйону, тоніка, шампуню і ін.)

Масаж

6-7 крапель олії рожевого дерева або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якого рослинної олії (оливкової, мигдальної, персикових кісточок, пшеничних зародків і ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 6-8 крапель олії рожевого дерева або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-15 хвилин.

Сауна

5-7 крапель олії рожевого дерева або її суміші з іншими оліями додати в ємність з невеликою кількістю гарячої води і помістити на верхній стелаж парилки.

Ароматизація приміщення

5-7 крапель олії рожевого дерева або композиції олій додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи можна нанести олію на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика розового дерева 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: