Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика базиликовое 5 мл

Код: 58598
Масло эфирное Ароматика базиликовое 5 мл
Цена от 79.00 до 176.94 грн

Наличие в 50 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика базиликовое 5 мл

Состав

100% ефірна олія василькова (Ocimum Basilicum Oil).

Опис

Василькову ефірну олію отримують паровою дистиляцією квіток і листя базиліка звичайного або камфорного - Ocimum basilicum L. (сімейство ясноткові - Lamiaceae або губоцвіті - Labiatae).

Аромат: сильний, приємний, свіжий, пряно-солодкий, трав'янистий.

Дія: сильна антиоксидантна та антимікробна, протизапальна, імуномодулююча, спазмолітична.

Корисні властивості василькової олії проявляються в підвищенні загального тонусу організму і його захисних сил, воно освіжає і оживляє мляву і набряклу шкіру, а також упорядковує психо-емоційну сферу, допомагаючи розслабитися, забути про стреси і втоми, налаштувати себе на позитивний лад.

При регулярному використанні василькової олії, спостерігається підвищення імунітету, поліпшення пам'яті і чудове самопочуття. Засіб виявляє потужний антибактеріальний і антисептичний ефект, тому сприятливо діє на проблемну шкіру - активно бореться з акне і запаленнями сальних залоз, підсушує дрібні прищики, чудово дезінфікує і очищає рани, сприяє їх швидкому загоєнню, зменшує набряки. За рахунок противірусної дії, василькова ефірна олія сприяє усуненню бородавок.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття василькової ефірної олії, гіпертонія, вагітність, в ранньому постінфарктному періоді.

Не застосовувати більше 3-х тижнів через можливе підвищення згортання крові.

Способ применения и дозы

Ефірна василькова олія добре поєднується з гісоповою, лавандовою, лимонною, м'ятною, розмариновою ефірними оліями. Ці композиції можна використовувати для масажу, ванни, ароматизації приміщень.

Збагачення косметичних засобів

2-5 крапель  ефірної василькової олії (або її суміші з іншими ефірними оліями в рівних частинах) змішати з 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, лосьйону, маски, шампуню, бальзаму та інші).

Масаж

3-4 краплі ефірної василькової олії змішати з 1-2 столовими ложками рослинної олії-основи (пшеничних зародків, авокадо, жожоба, виноградних кісточок, персикових кісточок та інші) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38°С) додати 3-6 крапель ефірної василькової олії попередньо змішаної з 1-2 столовими ложками емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Час процедури 10-15 хвилин.

Сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розжарені камені 3-4 крапель ефірної василькової олії розвести в 500 мл води.

Ароматизація

Ефірна василькова олія відмінно дезодорує приміщення. 3-5 крапель (на 15 м2) ефірної василькової олії або її суміші з іншими ефірними оліями додати в аромалампу, заправлену водою і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хвилин.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика базиликовое 5 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: