Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло грецкого ореха 100 мл

Код: 80292
Масло грецкого ореха 100 мл
Цена от 43.80 до 75.80 грн

Наличие в 641 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Жидкости внутрь

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло грецкого ореха 100 мл

Состав

Олія горіха волоського містить такі поліненасичені жирні кислоти, як ліноленова (Омега-3) та лінолева (Омега-6) і тільки в ній ці кислоти присутні в ідеальному для людини співвідношенні 1:4. Також до її складу входять інші поліненасичені кислоти, каротиноїди, ситостерол, ретинол, коензим; макро і мікроелементи: цинк, мідь, йод, кальцій, залізо, фосфор, кобальт, селен, магній; вітаміни А, Д, Е, К.

Властивості

Олія горіха волоського завдяки неповторному хімічному складу має загальнозміцнюючі, антиоксидантні, протисклеротичні, регенеруючі, ранозагоюючі, протизапальні, імуномодулюючі, омолоджуючі, жовчогінні властивості.

Опис

Прозора масляниста рідина (допускається наявність незначного осаду), без сторонніх включень, від жовтого до бурого кольору. Запах та смак специфічні, обумовлені сировиною.

Показания

Олія горіха волоського корисна при хронічних гепатитах, холециститах, колітах, гастритах, виразках та інших захворюваннях травної системи. Ситостерол, що входить до складу олії, перешкоджає всмоктуванню холестерину з кишківника, сприяє поліпшенню перистальтики кишківника, його очищенню, загоює виразки. Крім того, позбавляє від печії, адже має здатність знижувати кислотність.

Використання олії горіха волоського позитивно впливає і на діяльність серцево-судинної системи: робить стінки судин пружними й еластичними, знижує рівень холестерину в крові, тим самим знижує ризик розвитку атеросклерозу, є профілактикою інфарктів, інсультів, тромбофлебітів. Крім того, компоненти, що входять до складу олії, нормалізують тиск.

Регулярне вживання олії горіха волоського доппомагає стабілізувати рівень цукру в крові, позитивно позначається на процесах метаболізму, нормалізує діяльність щитовидної залози, сечостатевої системи, стимулює лібідо, сприяє профілактиці захворювань дихальних шляхів, у тому числі й туберкульозу.

Олія горіха волоського корисно впливає на роботу печінки: допомагає відновлювати і зміцнювати її клітини, сприяє своєчасному відтоку жовчі, підвищує еластичність жовчних проток.

Олія горіха волоського виводить з організму радіонукліди і канцерогенні речовини, вона має тонізуючу дію, уповільнює процеси старіння й омолоджує весь організм, являється помічником у боротьбі із зайвою вагою, пригнічує утворення підшкірного жиру.

Унікальний склад дозволяє використовувати олію у дієтичному харчуванні при запальних процесах, вона загоює тріщини, опіки, рани. Олію горіху волоського рекомендують вживати після тривалих хвороб та операцій.

Компоненти, що входять до складу олії, живлять клітини головного мозку, підвищують еластичність капілярів у його корі, покращує гостроту зору, знімає відчуття втоми, нормалізує ритм сну і тому її вживання особливо рекомендоване школярам, водіям, людям, котрі багато працюють за комп’ютером, людям похилого віку.

Олія горіха волоського допомагає забезпечити нормальний ріст і розвиток кісток, попереджає рахіт і остеопороз, вона необхідна в підлітковому віці, тому що сприяє формуванню емалі зубів, сприяє повноцінному фізичному, розумовому і статевому розвитку. Особливо показана вона дітям ослабленим, тим, що повільно розвиваються.

Олія горіха волоського корисна для шкіри обличчя і тіла, для волосся і нігтів, надає відразу тонізуючий, відновлювальний, омолоджуючий, зволожуючий і живильний ефект. Крім того, вона стане при нагоді любителькам засмаги, адже сприяє утворенню меланіну і збереженню засмаги на більш тривалий час.

Противопоказания

Особиста чутливість до компонентів, загострення виразкової хвороби, ерозивний гастрит, понижена кислотність шлункового соку, вагітність.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Дорослим та дітям від 12 років по 1 чайній ложці за 30 хвилин до їжі, не запиваючи, двічі на добу, при одноразовому прийманні – вранці до їжі. Можна додавати олію у холодні страви з овочами. Не можна підігрівати олію або жарити на ній.

Термін вживання

3-4 тижні. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

У сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці, при температурі від 5°С до 20°С.

Термін придатності

18 місяців.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло грецкого ореха 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов