Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло льняное 100 мл

Код: 58218
Масло льняное 100 мл
Цена от 35.00 до 75.70 грн

Наличие в 697 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

атеросклероз, дислипидемия

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло льняное 100 мл

Состав

Олія з насіння льону містить поліненасичені жирні кислоти (рекордна кількість, в два рази більше, ніж в риб'ячому жирі): ліноленової (Омега-3), лінолевої (Омега-6), олеїнової (Омега-9) і ін .; білок, лецитин, фітоестрогени, цинк, магній, калій; вітаміни А, Д і E.

Властивості

Олія льону завдяки неповторному хімічному складу має антисклеротичні, антиоксидантні, регенеруючі, протизапальні, гіпотензивні, відхаркувальні, жовчогінні, загальнозміцнюючі властивості.

Антиоксидантні властивості олії льону дарують організму молодість і довголіття. Систематичний його прийом допомагає знизити рівень холестерину в крові, підвищити еластичність судин, тим самим сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, нормалізації обміну речовин і схудненню. Рекомендується застосовувати олію льону для підвищення опірності організму при бронхо-легеневих захворюваннях, при загальному виснаженні організму. Регулярне його вживання є прекрасною профілактикою ряду захворювань печінки, травної системи (гастриту, виразкової хвороби шлунку і дванадцятипалої кишки, гастродуодениту, запору, коліту, геморою, ін.), щитовидної залози, нирок; артриту, ревматизму. Олія льону має жовчогінні властивості і сприяє поліпшенню перистальтики кишечнику, таким чином допомагає організму очиститися від токсинів і шлаків. Вживання олії льону допомагає нормалізувати рівень цукру в крові, поліпшити кровообіг, прискорити процеси загоєння тканин, тому активно застосовується при шкірних захворювань (екзема, псоріаз, виразки, рани, вугрі).

Олію льону рекомендується включати в раціон харчування жінкам під час вагітності, тому що його компоненти позитивно впливають на розвиток майбутньої дитини, полегшують перебіг вагітності і пологів. Щоденне вживання олії допомагає нормалізувати гормональний фон, пом'якшуючи передменструальний синдром і покращуючи самопочуття жінки в клімактеричний період.

Корисно вживати олію льону дітям, тому що ліноленова кислота особливо необхідна організму, що росте (така ж кислота міститься в материнському молоці).

Олія льону - це ще і незамінний компонент харчування для вегетаріанців, які відмовилися від вживання риби (джерело Омега-кислот).

Олія льону корисна для шкіри обличчя і тіла, для волосся і нігтів, надає тонізуючий, відновлюючий, омолоджуючий, зволожуючий і живильний ефект.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям від 12 років по 1 чайній ложці (або саше) за 30 хвилин до їжі, не запиваючи, двічі в день. Можна додавати олію в холодні страви з овочами. Не можна підігрівати олію або смажити на нії.

Термін вживання: 3-4 тижні. У подальшому термін споживання узгоджувати з лікарем.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід застосовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Условия хранения

Умови зберігання

У сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці, при температурі від 5 ° С до 20 ° С.

Термін придатності: 18 місяців.

Після відкривання флакона зберігати в холодильнику при температурі (4 ± 2) ° С не більше 2 тижнів.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло льняное 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов